Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.443
- 95.439
- 4.978
Onana aslında iyi kaleci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener ederson'u falan almayacak. sadece gs'ın işine taş koymak için teklif yaptı dümenden.Bu arada sanırım Ederson fenere gitmek istemiyo. Donnarumma da halen City'e gitmedi. Yoksa fener çoktan açıklamıştı.
yokluk çok kötü bişey...Onana aslında iyi kaleci
Manu kaleci öğütme çarkı gibi. De Gea'yı bile 32 yaşında çöpe çıkardılar. Oradaki hiç bir kaleci için bu kadar net konuşamıyorum.Dünya üzerinde hiç bir topçu için bukadar net konuşmam ama bu çuval için net konuşurum. Bize gelirse kevgire döner belki bizi lig şampiyonluğundan bile eder
Eyw ama almak istese bile bu obsesif Guardiola halen kaleden oyun kurma olayına kafa yoruyo. Bırakacağını düşünmüyorum. Bize de vermeyebilir. Yada Ederson bizi istiyo. Bana bu daha mantıklı geliyo. Ederson fenere neden gitsin diye düşünüyorum. Ederson para istese Araplara giderdi. Okanlada görüşmüştür. Fenerde şuan TD bile yokfener ederson'u falan almayacak. sadece gs'ın işine taş koymak için teklif yaptı dümenden.
Lan salla dünyanın sonu değilÇok gerginim cihanım
futbolda bi sporLan salla dünyanın sonu değil
Onana'dan bir b.k olmaz. Afrikadan kaleci çıkmaz. Bitik halde adamManu kaleci öğütme çarkı gibi. De Gea'yı bile 32 yaşında çöpe çıkardılar. Oradaki hiç bir kaleci için bu kadar net konuşamıyorum.
Hayır. Zaten hala sol stoper istiyor dediler. Herkes söyledi ama Akanji 7 civarı maaş istiyor gibiSingo öncesi degilmiydi bu?