Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.910
- 23.435
- 1.698
Kusura bakma tuzağına düşmeyeceğim ve küfür etmeyeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakma tuzağına düşmeyeceğim ve küfür etmeyeceğim
Kalede olmasından daha mantıklı o çuvalınOnana'yı alıp 6 numara yapalım bu adam zenci orada oynar.
Dükkani kapatalim, bu rezillige daha fazla dayanamam
daha çok iş yapar muhtemelenBiz de bjk gibi yanlış onanayı almayalım
Kaleci rotasyon karşilastirmasi da varmidır reis
Mahalle yanarken saç tarama mı diyorsuneurovision falan yapın bişeyler yapın üyeleri rahatlatın
Akasya durağındaki obayama yi alir miyiz?Bunlar değil onanayı en fazla babayı alır.
Doğrusu olduğunu umduğumuz Onana kim, bu her şeyi değiştirebilirBiz de bjk gibi yanlış onanayı almayalım
Günaydin hocamKaleci rotasyon karşilastirmasi da varmidır reis
Taraftar biraz hocaya biraz Sane ve Osimhen transferine kandı kanımca, taraftarın sıkıştırması doğru gelmiyor bana; hoca yapmalı ama her zaman kamuoyu önünde değil, hak veriyorum. Zamanı geldiğinde kamuoyu önünde ve çok açık olmamak üzere yapmalı. Yönetim bıçak kemiğe dayandığını anlamalı Fatih hoca yapardı. Daha bir hafta önce JM de yaptı açık açık hemde.Kamuoyu önünde hocanın yönetimi sıkıştırması doğru değil bence. İhtiyaçlar belli zaten yönetim işini yapmak için sürekli sıkıştırılmayı bekliyor doğru ama o etkili sıkıştırmayı sadece taraftar yapabilir. Taraftar da geç kaldı