Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelertte esas başarı budur.300000 ile kirala tutarsa al.Yeminle bizim yoneticilere ibretlik ders.Jelert olayı budur.Binu yapmış olsaydık alırken belkide Jelerti sevebilirdik bile.Sonra bonservis oderdik.Yoneticiler ders almıştır inşallah.Helal olsun Southhampton yöneticileri.Galiba bizim önce yönetici transfer etmemiz gerekiyor.Futbolculara inanılmaz paralar verdiğimiz için beklentimizde o düzeyde oluyor.

Adam 19 yaşındaki stoperi satip o parayla 32 yasinda kaleci aldi. Sırf çalım icin. Ama herifler mutlu.
Onların mutlu olmadığı durum yok ki. TD olarak tekrar Mourinho ile anlaştık deseler vay dünya çapında TD diye yine mutlu olacaklar. Sorun bizim yönetimin bir şey yapmaması. Yoksa 32 yaşında bir kaleciye 15-20 bonservis üstüne 8 maaş zaten salaklık ama bizim çoktan kaleci işini halletmemiz lazımdı Ederson'a takıldık boş yere yoksa git 25 milyon euro Restes'e ver maaşı uygun olsun. Suzuki'yi getir ama yok illa gerizekalılık yapacaklar yoksa olmaz.

fener ederson videosunda bizim taraftarın "taraftar çıldırdı edersonu istiyor" tezahüratını kullanır harbi gereksiz işti domalruma ismi o zaman dolaşırken ulan sucukçu ua abv

O zamanda ne kadar saçma bişey olduğunu söyledim, donnaruma varken ederson diye niye bağırdı ulan bunlar diyodum. Kafaları yanmış bunların en tepedekinden aşağısına kadar.

Ederson'u hiç beğenmiyordum çok iyi oldu Fener'e gitmesi. Bir mucize olurda Donnaruma bize gelir inşallah.
gayet güzel olmuş, bir ayak sevdasıydı gidiyordu, çok şükür kurtulduk.

Allah vere de Donnarumma bize düşse var ya, Aliyi ayakta parçalar Fenerliler, edersonu ellerinden alıp donmarumayı hediye ettin diye.. Harika olur harika…

IMG_1855.webp

Allah korusun iki adam sakatlansa şundan beterini yaşarsın

Okan buruk israrla ederson dedi, yönetim cok pahali buldu ama laf olsun diye ilgilendi ama huc bir zaman almaya niyetleri yoktu. Böylece haftalardir almiyacaklari adamla ilgilendiler. Umarim kazikli bir Tarife ile almislardir edersonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt