Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 3.406
- 1.857
- 1.773
Feneri seçen bir oyuncunun beyninde sorun vardir, bize gelmesini istemem zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson ifb ye gittigi an donnaruma city de. Zaten sırf bunun için bile almis olabilirlerEdersonu 2 milyon fark için kaptıracağımızı düşünmüyorum, bu işin sonunda donnaruma bize gelicekse ağzımı açmayacağım.
Buyuk kazik valla ama bu adamlara hesap kitap sorulmadigindan problem degil heriflereGitmek üzere diyorlar. Maaş: 8+bonus, bonservis: 15 milyon+ bonus deniyor
Bisuma sakat 6-8 hafta yok. Insta'da foto vardı ayağı sarılı falan. Vazgeçti herkes.Bissouma gitti mi fenere? Bir bu kara oğlana yandım...
Edersondan kurtulduk, Hakan da gitse ondan da kurtulsaydık, güzel olurdu. Ancak bize çakacaklar gibi hemde çok tuzlu şekilde..
Nedir son havadisler, renkdaşlar? İstifa etmedi mi daha yönetim ile teknik kadro?
-mı acaba?Onana yı kimseye açıklayamazlar bu saatten sonra böyle bir hamle yapmazlar Günay ın daha fazla güven verdiğinin farkındalar
Cok net..para. istanbulda hayat. Herif epl cl aldi etti zatenFeneri seçen bir oyuncunun beyninde sorun vardir, bize gelmesini istemem zaten
Emilanoda 32 yasinda ona 18m€ verebiliyoruz ama hmmMartinez için 25 istemişler biz 18 vermişiz
İki olmasın ne olacak ki.. teşekkür ederim bilgi için renkdaşBisuma sakat 6-8 hafta yok. Insta'da foto vardı ayağı sarılı falan. Vazgeçti herkes.