- 21 Haziran 2011
- 24.737
- 6.123
- 2.048
Zeki bir arkadaşa benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 net isim, 3 de potansiyelli yedek yapabilirsek tamamız bana göre. 3 potansiyelin 1'i Arda Ünyay. Şu an tüm yabancılar net 11 adayı oyuncular. Günay+Apo+Yunus+Eren ile 14 oluyoruz. Kaan'ı artık bu sınıfa almıyorum.bunu boşverelim
takımı as ve yedek olarak yazsana şu an
15 bonservis 8+2 maaşfener edersona kaç verdi acaba
donnarumma gelmek istemiyorum diye bir demec hic verdi mi duymadimÖnemli olan bonservis değil ki adam türkiye 'ye gelmek istemiyor.
Mesaleyi yakmak degil de birilerine monte etmek lazim.Meşaleleri yakın…
sallai'ye manchester gidip 25 verdi de mi 2.5 maaş verdik ? Yada Singo'ya mı verdiler ? Davinson'a kim ne verdi de 5m oldu maaşı yada ? Sezonda 70 maç oynayan , her mevkide iyi oynayan takımın en önemli 3-4 oyuncusundan biri olana da vereceksin o zaman , keza Yunus için de geçerli bu.Yerli bunlar bir şey diyemez mantığıyla gidip bu paraları veremezsin.Barış hayal kırıklığına uğrattı beni demiştim ama fikrimi değiştirdim artık.Barış haklı baya.manchester veya o ayarda bir takım gelip barışa 20-25 vermediğine göre haklı filan değil
Gs sözlükte bu muhabbet dönüyor livayı istiyormuşuz falan ne alaka bilmiyorumAkpli siyasiler ederson'u fenerin alması lazım kontenjanlarının açılması için sizde livakoviç'i alın diye söylerler mi bizim yöneticilere?
2si son galiba.Kadro bildirimine kaç gün var
sallai'ye manchester gidip 25 verdi de mi 2.5 maaş verdik ? Yada Singo'ya mı verdiler ? Davinson'a kim ne verdi de 5m oldu maaşı yada ? Sezonda 70 maç oynayan , her mevkide iyi oynayan takımın en önemli 3-4 oyuncusundan biri olana da vereceksin o zaman , keza Yunus için de geçerli bu.Yerli bunlar bir şey diyemez mantığıyla gidip bu paraları veremezsin.Barış hayal kırıklığına uğrattı beni demiştim ama fikrimi değiştirdim artık.Barış haklı baya.
He bu arada Barış'la aynı parayı alan Sallai'yi manu'yu falan geçtim Barış'a 40 veren takım hayır işlemek için beleşe bile almaz