Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezil herifler her sene sonu beleş adam düşürürüz diye son güne kadar bekliyorlar son gün ise kimseyi bulamadıklarından yangına kurban gitmemek için 500 binlik adamlara 10 milyon veriyorlar. Bkz : cuesta ya yemin ederim Ali koç ile bunlar takım değişse akıbetleri tam tersi olurdu.

bunu boşverelim

takımı as ve yedek olarak yazsana şu an
16 net isim, 3 de potansiyelli yedek yapabilirsek tamamız bana göre. 3 potansiyelin 1'i Arda Ünyay. Şu an tüm yabancılar net 11 adayı oyuncular. Günay+Apo+Yunus+Eren ile 14 oluyoruz. Kaan'ı artık bu sınıfa almıyorum.

1- Davinson
2- Jakobs
3- Lemina
4- Torreira
5- Sara
6- Icardi
7- Sane
8- Sallai
9- Osimhen
10- Singo

11- Günay
12- Abdülkerim
13- Yunus
14- Eren Elmalı
15- Kaleci ?
16- ?

17- Arda Ünyay
18- U23 1
19- U23 2

2 Tanesi u23 olmak üzere 4 yabancı ve bence en az 2 kaliteli turk oyuncu(1 turk+ baris ikna) boslugu var. Yani kabaca 5-6 oyuncu alınması gerekirken 1.5 gun kaldı hiçbir isim yok. Şaka gibi ya.

manchester veya o ayarda bir takım gelip barışa 20-25 vermediğine göre haklı filan değil
sallai'ye manchester gidip 25 verdi de mi 2.5 maaş verdik ? Yada Singo'ya mı verdiler ? Davinson'a kim ne verdi de 5m oldu maaşı yada ? Sezonda 70 maç oynayan , her mevkide iyi oynayan takımın en önemli 3-4 oyuncusundan biri olana da vereceksin o zaman , keza Yunus için de geçerli bu.Yerli bunlar bir şey diyemez mantığıyla gidip bu paraları veremezsin.Barış hayal kırıklığına uğrattı beni demiştim ama fikrimi değiştirdim artık.Barış haklı baya.
He bu arada Barış'la aynı parayı alan Sallai'yi manu'yu falan geçtim Barış'a 40 veren takım hayır işlemek için beleşe bile almaz

Ederson a 15 vermeyen martinez 20-25 verir mi? Daha iyi kaleci orası kesin ama sanmıyorum.. Keşke olsa pskoloji bozar öyle bir adam!

Transferin son günü takıma takviye lazım ama yönetim bir tane bile transfer yapamıyor.

Galatasaray'ın haklarını savunup kollaması gereken UltraAslan taraftar grubu ne hikmetse ses çıkarmıyor!!!

bunların taraftarlığı da Kerem'in Barış Alper'in futbolculuğu kadar!!!

Teknik direktöre göre transfer yapılır bunlar sırf ali şov için ederson alıyor yine yanlış.Bu arada 10-12 maaş kaleciye delilik.Bunu isteyen taraftarıda anlamıyorum.Sanki avrupada başarı gelecekte:D

sallai'ye manchester gidip 25 verdi de mi 2.5 maaş verdik ? Yada Singo'ya mı verdiler ? Davinson'a kim ne verdi de 5m oldu maaşı yada ? Sezonda 70 maç oynayan , her mevkide iyi oynayan takımın en önemli 3-4 oyuncusundan biri olana da vereceksin o zaman , keza Yunus için de geçerli bu.Yerli bunlar bir şey diyemez mantığıyla gidip bu paraları veremezsin.Barış hayal kırıklığına uğrattı beni demiştim ama fikrimi değiştirdim artık.Barış haklı baya.
He bu arada Barış'la aynı parayı alan Sallai'yi manu'yu falan geçtim Barış'a 40 veren takım hayır işlemek için beleşe bile almaz

sallai hata

barış hain

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt