Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen İcardi, Sane, Sanchez ve Singo'nun maaşlarını ödemek için kadroyu boşalttılar

Aslında yangın Ederson a değil.. Ayağı iyi diye 32 yaşında bir kaleciye 50 milyon bağlamaya çoğunluk sıcak bakmıyor zaten..

Yangın, 2 aydır Ederson la yatıp kalkan beceriksiz yönetim ve Td ün hatalarından ders almayıp aynı yanlışları yaptıkları için..
Bu iste!

Bu elemanı alacağız ve değerli basın: arkadaşlar çok gizli yürütüldü Ocak ayından beri takipteydik kulübün menfaatleri için yazmadık vs vs vs

Her sene aynı terane bir yıl önceden belli neredeyse Musleranın bırakacağı. Bu adamlar nasıl şirket sahibi nasıl yönetiyorlar şirketlerini yahu

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulübe kanat transferi önerileri olarak Antony - Sancho oyuncularını önerdik kankslar yav :D
Betisin Antony görüşmesinde 6 M maaş talebi mi ne tıkamış durumu ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirim.

Jaden Sancho şartları ne bilmem ama olabilir duruyor .

Aslında yangın Ederson a değil.. Ayağı iyi diye 32 yaşında bir kaleciye 50 milyon bağlamaya çoğunluk sıcak bakmıyor zaten..

Yangın, 2 aydır Ederson la yatıp kalkan beceriksiz yönetim ve Td ün hatalarından ders almayıp aynı yanlışları yaptıkları için..
edersonu bekletip donna ile ugrasılıyorsa kabul edilebilir fb ye kaptırmamız. ama diğer türlü lammens miş, benzer paraları ugurcan a vermekmis falan büyük tepki alır yönetim.

Ersin'in de Donna muhabbeti muhtemelen gün içinde Burhan'ın söylediklerinden alıntıdır. Bugünlük nöbete benden pas, iyi akşamlar :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt