Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.166
- 41.006
- 3.413
Acil Ibo hatipin cl pasta kesme resmi lazim acilll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni de çok mutlu ederdiY
Yemin ederim onana altay lammerse 3 m maas 30 mio bonsveris yerine net alip puromu icerdim
Bu iste!Aslında yangın Ederson a değil.. Ayağı iyi diye 32 yaşında bir kaleciye 50 milyon bağlamaya çoğunluk sıcak bakmıyor zaten..
Yangın, 2 aydır Ederson la yatıp kalkan beceriksiz yönetim ve Td ün hatalarından ders almayıp aynı yanlışları yaptıkları için..
Cok ama cok dar bi kadrobu takımda ligi götüremiyorsa kapatıp cıkalım kulübü.
neyse iyi olur futbol barbar işi ztn ne o öylebağyan voleybalın hastasıyız
Betisin Antony görüşmesinde 6 M maaş talebi mi ne tıkamış durumu ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirim.Kulübe kanat transferi önerileri olarak Antony - Sancho oyuncularını önerdik kankslar yav![]()
edersonu bekletip donna ile ugrasılıyorsa kabul edilebilir fb ye kaptırmamız. ama diğer türlü lammens miş, benzer paraları ugurcan a vermekmis falan büyük tepki alır yönetim.Aslında yangın Ederson a değil.. Ayağı iyi diye 32 yaşında bir kaleciye 50 milyon bağlamaya çoğunluk sıcak bakmıyor zaten..
Yangın, 2 aydır Ederson la yatıp kalkan beceriksiz yönetim ve Td ün hatalarından ders almayıp aynı yanlışları yaptıkları için..

İşi hatip yönetse en azından hakanla ilkayi alirdi os sorunumuz olmazdı. Reyisin degerini bilemedik.Acil Ibo hatipin cl pasta kesme resmi lazim acilll