Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.098
- 59.759
- 4.843
Bir tane düzgün sportif direkör koysalar bu çileler bitecek. Koskoca gs hala köy takımı kafasıyla yönetiliyorİşte böyle olmamalı. Profesyonellik bu değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane düzgün sportif direkör koysalar bu çileler bitecek. Koskoca gs hala köy takımı kafasıyla yönetiliyorİşte böyle olmamalı. Profesyonellik bu değil.
@Murat Durmaz Onanaaaa
Onana haberlerini görünce benim verdiğim tepki temsili kankslar yavonana transferinden tek mutlu olacak kişi @Murat Durmaz ahbabımdır
@Murat Durmaz nerede yav Onana adı geçerken kendisi ortada yok.![]()
Bu transfder için aldığım komisyonun ilk ayağıyla plaj ve havuzda aktım ben kankslar yavTransferi bitirmeye gitti kesin hain kanks
bunu onurun yazmasini daha cok beklerdim, yakismamis sanaSingo'yu kaleci olarak değerlendirelim, heybetli görkemli ve haşmetli fiziği ile bu işi götürür.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kim gitti yav 3 kisi3 yabancı gönderdiklerine göre vardır bir planları vardır vardır
Bugun interi yakarsa bi ihtimal 15e verebilirlerTabi ki alamayacaklar. Inter 30 dan asagi birakmiyor. Bir mal takim biziz transferi son gune birakan ve bu gunlerde en onemli oyuncularindan birini yok pahasina satan. Kulup Dingo’nun ahiri olmus.
@Tamer TunaFıkra fln anlatın bari
Çabuk burayı terk etOnana haberlerini görünce benim verdiğim tepki temsili kankslar yav
Ekli dosyayı görüntüle 301269
Bu transfder için aldığım komisyonun ilk ayağıyla plaj ve havuzda aktım ben kankslar yavYaz ayları hava sıcak şeklinde devam ederken hakkını vermek gerekir heaaaaa
![]()
Ben diyorum o zaman hay onanaziO derse hayrımıza olmaz gerginlik kavga çıkar içerde. O lafı taraftarın demesi lazım
Orda kalsın o kamerunlu şaban. Biz sinirli bir taraftar kitlesiyiz bunun saçmalıkları atom bombası etkisi yapar arenadaManchester'da Kamerun Aslanı var
Bunanayalvarırım onana yazmayın moralim bozuluyor
Leverkusen tazminatınla ne yapacaksın ?Onana haberlerini görünce benim verdiğim tepki temsili kankslar yav
Ekli dosyayı görüntüle 301269
Bu transfder için aldığım komisyonun ilk ayağıyla plaj ve havuzda aktım ben kankslar yavYaz ayları hava sıcak şeklinde devam ederken hakkını vermek gerekir heaaaaa
![]()