Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk günden beri yeni bir yeşilli kova istemediğim için karşıydım Ederson'a ama yangın yapılacak olması açısından güzel oldu fbnin alması.En kötü bunları göndeririz belki kulüpten

Ederson işi çok abartılıyor tamam ayağı en düzgün kaleci belki dünyadaki ama geçen sene refleksleri bitik haldeydi adı bile anılmıyordu Premier Ligte doğru düzgün. 15 milyon bonservis 10 milyon civarı maaş 32 yaşında bir oyuncu için bence fazla kaleci mevki için.

Ederson'u almadığımız iyi oldu. 32 yaşındaki kaleciye bence o kadar para vermek gereksiz olacaktır. Kalecinin yıllık ücreti o kadar yüksek olmamalı. En başından ayakları yere basan transferlere yönelseydik, beklentiyi bu kadar yükseltmeseydik çoktan potansiyel bir kaleci bulup Günayla rekabete sokmuştuk.

Bu KÖTÜ HABER DEGİL
15 bons 10 gibi maas demek. Hayrini gorsunler. Livakovici nereye satacaklar ne kadara mesela.
ben zaten ilk ismi çıktığından beri istemiyorum renktaş istersen arar mesajları bulurum da hatta.Ben bir yeşilli kova vakasını daha kaldıramam

10-12 gün barış muhabbeti çekilmez çözün gitsin.. takım içi büyük problem istemiyorsa tesislere uğramasın..

Livakovic i sattı mı bu eşşekbahçe de gidip yabancı hakkını 2 tane yabancı kaleci ile kullanıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt