Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana batan o oldu? Neden? Siyonist kanından mı kripto? Başka bulacak birşey yokmuydu? Açlıktan ölüyor bebekler, açlıktan… kalbin olsa o pankarta mı dil uzatırdın? Neden battı sana o pankart? Senin takılından daha mı kıymetsiz açlıktan ölen bomba ile öldürülen bebek?
Masum bebeklere çocuklara üzülüyorum. Onun harici orta doğu yok olsa umrumda olmaz. Irkdaşlarım doğu Türkistan her gün canımı daha çok sıkıyor

Posta koyma sebebi kazanacağı paraydı.

Bugün yeterince kazanıyor, kendisi için değişen birşey olmayacak parasal anlamda.

Üstüne 3 tane çılgın maliyetli adam alındı, birşey dese Singo’yu istemeseydin 2 adam alırdık o paraya derler.

Biz kimizki sağ beke 30 m euro veriyoruz zaten
Sallai orayi iyi kötü idare ediyor, 4 lig macinda takimin en iyilerinden. Bu yüzden önce kaleci alinmaliydi. Tabiki para artiyorsa ve alabiliyorsan yine al singoyu ama öncelik kalecideydi, hatta orta saha.

Eğer yarında işler olumlu sonuçlanmazsa görevine son verilir mi kavukcunun ? cenk ergün misali son dakika şutlanma olur mu.

Bizim ilk 11den birine bir sey oldugu vakit patliyoruz forvet, sagbek, solbek haric
O noktada da oyuncu çıkarmaktan mahir bir hocamız var ya. Plansız biri çıkıyor. Bir bakmışız sezon ortası Arda formayı almış mesela…

Ben bu kadar karamsar değilim, aksine alternatifli kadronun Olan Buruk’un elinde performansının düşeceğini düşünüyorum.

Adamlar kactane oyuncu transfer ettiler yav inanilmaz. Hersene en az 10 tane transfer yapiyorlar.

bize bir yerlerden tehdit geldi ve durduk, fb' ye yol verdik.. başka bir açıklaması olamaz bu akıl tutulmasının.. adamları dirilttik, kendimizi bitirdik !!
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Şu birkaç gündür yaşadığımız süreç hiç normal değil. Siyasete boyun eğdik galiba.

10 Ağustos’tan 12 Eylül’e kadar En az 4 lig maçını sınırsız yabancıyla oynuyor takımlar. Kış transfer sezonunda da yine en az 4 lig maçı aynı şekilde etti 8 maç 24 puan. Böyle ahmaklık anca bu ligde olur zaten.

Adamlar yedeklerinin yarısını bize verseler bizim kulübeye de yeter. İlk 11 olarak biz, kadro derinliği olarak FB önde.

Fener kontrolü kaybetmiş para saça saça gidiyor gram mantıklı hamle değil yaptıkları.
Asensio falan umrumda değil.Bınların kaç yabancısı var.Limitlere ne oldu.Adamlarda 30 tane adam var.İçlerinde genç yıllık ücreti düşük olan adam yok.O kadar yıılık bonservis falan bu limitlere ne oldu.Nasıl yapabiliyor bunlar bu transferleri.
Ulan bizde projelerden çok ciddi para geldi.Şampiyonlar ligi geliri var.Çok ciddi sponsor gelirleri var.
Bu şerefsizler bu kadar parayı nasıl harcıyor.Ey şerefsiz namussuz federasyon limitleri sok bir tarafına.şerefsiz KOÇ yalakası..

Biz bu saatten sonra iyi kaleci bulamayız.Alacaklardı zamanında kiralık geçici bir adam.

Orta sahaya iki tane kaliteli adam alacaktık.Bak bakalım ne kaleci sorunu olurdu nede defans.Apo bile çok fazla sırıtmazdı.Barış mevzusuda yeni bir olay değil.Orayada durumu göre fark yaratacak oyuncu al bak keyfine.
Ama işte başımızda çapsızlar sürüsü olunca böyle oluyor.Kavukcu kim lan tek başına yönetiyor bu işleri.Ulan egonuz batsın.Koca klüpde yokmu başka bu işlerden anlayan güçlü isimler.Varda ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici seçersen böyle olur.Ego yapmak varken hava atmak varken Galatasaray kimin umrunda.

Ama arkadaş en baştan planlamada fırsat diye aptal aptal söylemlerle planlama yaparsan orta sahanın eksik olduğunu görmezsen böyle rezillikler yaşarsın.

Transferi son güne bırakmak dünyanın en aptalca şeyi. Ünal Aysal döneminde kimse uyanmamıştı işliyodu. Sonra patladı bu millet akıllandı. Biz ise son güne bırakıyoruz. Son güne sadece fırsat transferi yapılabilir

Masum bebeklere çocuklara üzülüyorum. Onun harici orta doğu yok olsa umrumda olmaz. Irkdaşlarım doğu Türkistan her gün canımı daha çok sıkıyor
Mesele zaten çocuk benek.. büyüklerin kavgası ayrı şey. Nerede kim olursa olsun, yahudi de olsa çocuk bebek dokunulmaz.. yav bunun için pankart açıklameyeceksa ne için açılacak kime ne zararı var.

Mesele zaten çocuk benek.. büyüklerin kavgası ayrı şey. Nerede kim olursa olsun, yahudi de olsa çocuk bebek dokunulmaz.. yav bunun için pankart açıklameyeceksa ne için açılacak kime ne zararı var.
konu nedir aşur hocam bizde kavgaya dahil olalım canımız sıkılıyor bu arada ben agnostiğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt