Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yönetime erden timur girmese ve okan buruk diye bir hocası olmasa bu dursun yönetimi bırak 3 şampiyonluğu 1 şampiyonluk alamazdı. Zarları düşeş geldi bu 2 adam kurtardı onu yoksa kulüp yönetmeyi falan bilmiyor

N diyosun yahu. Her sene takımın bir yeri eksik can çekişe cekise şampiyon oluyoruz. Birde sukurmu edecegiz. Kulüpte imkan var ama o imkanı yönetecek, yönetim yok.
Diyorum ki atarlı r.taş tam yönetimin saçmalıklarına sövüyorum, ardından FB yönetimi daha büyük saçmalık yapıyor “Buna da şükür” dedirtiyor.

Bunda senin dediklerine aksi ne var?

Fener bu sene de 18-19 farklı yabancı oynatmış şekilde bitirecek değil mi yine ligi? Yabancı sınırı falan var hani. Hikaye her şey.
2. yarı da +5 tane değiştirir 23e tamamlanır bu.
Ama evlatlarımız falan filan. Adam +2yi istemez tabi transfer dönemi içince 7 maç ilk yarı 5 maç 2. yarı istediği adamı oynatıyor zaten. Buda sezonun çeyreği ediyor zaten.
Oynatır kenar alır askıya alır yenisini çıkarır ne diyecekler olmaz mı diyecekler.
Aşağılık bir düzen var.

1756671517176.webp

1756671526092.webp

1756671535825.webp

Bu sene 2 sene önceki sezona benzer fb ve biz ile diğer takımlar aradında kadro farkı iyice büyüdü. Şampiyon olacaksak yine derbiler dışında puan kaybetmemek zorundayız.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt