Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligi çok çantada keklik görenler var ama Sara-Lemina-Torreira'dan birisi 5-6 hafta sakatlansa büzüğü tutarız ki Lemina 90 dk kaldırabilecek bir oyuncu değil belli ki. Okan sakatlanmasın diye 60'da alıyor artık. Heriflerde 10 tane oyuncu var o bölgede. Senin alternatiflerin Kaan ve Berkan, ikisini topla 1 adam etmez.

ligde sorun olacağını düşünmüyorum ama şlde bu kafayla yine bi halt olmaz bu sefer hoca ve yönetimin şansı olmayabilir avrupada başarısızlık durumunda

O noktada da oyuncu çıkarmaktan mahir bir hocamız var ya. Plansız biri çıkıyor. Bir bakmışız sezon ortası Arda formayı almış mesela…

Ben bu kadar karamsar değilim, aksine alternatifli kadronun Olan Buruk’un elinde performansının düşeceğini düşünüyorum.
Reyiz her sene her sene papatya falı mı açacağız.

Kötü bir transfer dönemi geçiriyoruz. Takım güç kaybetti. Muslera, Mertens, Barış, Kerem Demirbay(rotasyon) gibi oyuncuların yeri dolmadı.

Osimhen zaten geçen senenin oyuncusuydi.

Sane geldi ama orta saha rotasyonumuz çok kötü.

Yönetim sınıfta kaldı şu an itibariyle bence.

Clde eleyecek oyuncuyu alacam, tam bunlara yakisan hadise. Birde taraftar sallak gibi karsilama yapacak. Tam mal mal hareketler ;D

Foruma Volkan Demirel gelmiş birilerini evden aldırıyor koşun admirler.

Teknik direktörün yok,kim gelecek taktiği nedir belli değil,oyuncu uyacakmı sistemine belli değil sen para saçıp oyuncu alıyorsun.Fenerbahçenin neden başarısız olduğunu bir kanıtı daha

CL'de bu takım bu haliyle son 20 dk ecel terleri döker. Rakipler azman gibi oyuncularını tek tek sahaya dökerken senden girecek oyuncular Berkan ve Kaan. Fıkra bu kadar. Muhtemelen hiçbir zaman Avrupa'da başarılı filan olamayacağız. Avrupa takımıyız diye kendi kendimizi gazlayıp duruyoruz. Mevcutta Bodo'yu bile yener miyiz şüpheli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt