- 26 Ocak 2021
- 41.628
- 40.946
- 3.078
Senin telefonun yanında benim telefon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen sağlıklı olduğu sürece lig çantada keklikLigi çok çantada keklik görenler var ama Sara-Lemina-Torreira'dan birisi 5-6 hafta sakatlansa büzüğü tutarız ki Lemina 90 dk kaldırabilecek bir oyuncu değil belli ki. Okan sakatlanmasın diye 60'da alıyor artık. Heriflerde 10 tane oyuncu var o bölgede. Senin alternatiflerin Kaan ve Berkan, ikisini topla 1 adam etmez.
Tamam kadron geniş olmasın da, Berkan-Kaan topçu mu mesela? Az ama öz oyuncun olur, bu dediğine katılırım. Senin alternatifin direkt YOK.
16 net isim, 3 de potansiyelli yedek yapabilirsek tamamız bana göre. 3 potansiyelin 1'i Arda Ünyay. Şu an tüm yabancılar net 11 adayı oyuncular. Günay+Apo+Yunus+Eren ile 14 oluyoruz. Kaan'ı artık bu sınıfa almıyorum.bunu boşverelim
takımı as ve yedek olarak yazsana şu an
O onlarin derdi de bizim secim de yaklasiyor. Biz bu kadar borcla n'apcaz? Avrupa'da basari gelmezse sponsor da bulamayiz.Fenerde bukadar transferlerden sonra dogru durust baskanlik icin aday cikmaz. Kimse bukadar borc ve yukun altinda kalmak istemez. Gelecek secim Koc gene baskan olur
Ts 4/4 gidiyor hayırdır.
sorma yapmaları gereken iyi bir kaleci + Hakan'ı almaya çalışmak vermiyorlarsa çek ilkay'ı gel. zaten başka alternatif de kalmadı.Yazık yaw transfer yüzünden millet birbirine girdi
Boşver kardeşim birbirinizi kırmayın gereksiz şeyler. Sanal ortamda olsa gerilmeye değmez. Bugün herkes gerildi zaten..Teşekkür ederim, amaç sizleri rahatsız etmek değildi..
Vini jr firsatini bekliyoz@Levent Kolpgün nerede derhal 3 iyi transfer gelirse mabadımın resmini atarım demeli. İş yine onun mabadına kaldı.
Ouhahahaghahagagagsgahabja seref yoksunu