Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mümkün değil ama hayali bile olsa bütün ibreyi bizim tarafımıza çevirip herşeyi silip atacak tek bir isim var donnarumma onun dışında malesef hakan falan bile kesmez şuanki ortam psikolojisini adamlar iyi hamleler yaptı.

Kimi alırlarsa alsınlar, transfer dönemi bittiği an kavukçunun hemen istifa etmesi gerekiyor, sane osimhen singo, hepsine ederinden fazla para verdik zaten ortada bir başarı yok, 100 milyon harcadılar geçen seneki takım daha iyiydi, barış denen eleman menajeri ile kulubu parmağında oynatıyor, hocamız da neredeyse gitme diye ayaklarına kapanacak, az dik durun omurgalı olun

Aslında bu Kerem ile Barış küstü.Barış şuna haddini bildirmek varken neden bunu yaptın ya . Yoksa Çocuğa da mı siyasi baski yaptilar. Çocugun morali ondan mı bozuk.

44 yaşına giriyorum; allah belamı versin Hayatımda kimseye beddua etmedim emre bile bu kadar itici konuşmamıştı ama sen varya günyüzü görme inş kerem senin ben olmayan şerefine sokayım onun bunun oğlu.
Hayırlı yaşlar olsun kardeşim..

Boşver yahu, kanı bozuk biri için sıkma canını, canına yazık..

Değil Donnaruma, ViniJr bile inse yarın bu kaos dinmez. Geçmiş olsun bir günde her şeyin içine ettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt