Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.988
- 11.179
- 2.338
Livakovic okadar kötü kaleci devam ederler onla zaten zortinhoda gitti. Kaleci kalmak ister, asil sorun kalecileri degil takim oyunlari ve savunmalari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bile Ederson'dan bahsediyor.Herifler edersona girmedi ki zatenbiz 1.5 aydır bitirmedik donarumayla lamensle uğraşıyoruz
Alıp almayacağımız da meçhul herifi
Transferin bitimine 3 gün kalmış normal başkasının ilgilenmesi
Hahaha cidden komedi bunlar ya
Çok kötülerBu Real Madrid'e ne olmuş yav? Bu kadar çöp bir RM uzun zamandır izlememiştim. Bom boş transferler yapmışlar.
Bir de dördüncü yılı ve takım nerdeyse geçen yılın takımı. Rize seni madara etti kardeşim. Bu takım böyle mi oynamalı?Valla benim izlediğim bu takım şampiyonlar liginde elek olur. Hoca maalesef dördüncü yılında da batıracak gibi görünüyor Avrupa’da. Şu futbol sadece lige yeter hatta bugün yetmeyebilirdi bile. Kadrolar arasında bu kadar fark olmasına rağmen bunun sahada yansıması görünmüyor. Hiçbir zevk almıyorum bu takımdan ve o oynadığı futboldan
Kimi kapının önüne bırakırlarsa artıkOnana gelir benden demesi.United la bizim ne alakamız var.Lammens oraya giderse Onana düşünüyorlar.
Liverpool ya da City yerine isterdim kesinlikle.Çok kötüler