Transfer Nöbeti #18

Livakovic okadar kötü kaleci devam ederler onla zaten zortinhoda gitti. Kaleci kalmak ister, asil sorun kalecileri degil takim oyunlari ve savunmalari.

Herifler edersona girmedi ki zatenbiz 1.5 aydır bitirmedik donarumayla lamensle uğraşıyoruz
Alıp almayacağımız da meçhul herifi
Transferin bitimine 3 gün kalmış normal başkasının ilgilenmesi
Hoca bile Ederson'dan bahsediyor.

Fb alırsa kimseyi almama durumumuz var.

Dao nun golüne faul Rize nin golüne ofsayt değil falan diyorlar olm ne içiyor lan bunlar

ederson gelmedi diye ağlanacak bir adam değil ama bunlar kaleci de alamaz gibi

Bu Real Madrid'e ne olmuş yav? Bu kadar çöp bir RM uzun zamandır izlememiştim. Bom boş transferler yapmışlar.

Fabrizio bu sene çok patladı. Fener her teklif yaptığını alacal diye bir kaide yok önce ellerindeki yabancı sayısını azaltsınlar önce

Valla benim izlediğim bu takım şampiyonlar liginde elek olur. Hoca maalesef dördüncü yılında da batıracak gibi görünüyor Avrupa’da. Şu futbol sadece lige yeter hatta bugün yetmeyebilirdi bile. Kadrolar arasında bu kadar fark olmasına rağmen bunun sahada yansıması görünmüyor. Hiçbir zevk almıyorum bu takımdan ve o oynadığı futboldan
Bir de dördüncü yılı ve takım nerdeyse geçen yılın takımı. Rize seni madara etti kardeşim. Bu takım böyle mi oynamalı?

Bu okana istediğiniz adami getirin hic bisey farketmez. Her sene eski kadrodan daha iyi kadro kuruyoruz adama adamın cidden hiç bir oyun taktigi yok.

Geri
Üst Alt