Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pis işler dönüyor abi işte spor muhabiri adı altında kirli işlere çanak tutuluyor Türk futbolu şakasız diyorum bataklığa karanlığa doğru gidiyor aydınlık tarafta kalabilen tek camiayız bizede farklı kanallardan köstek olmaya çalışıyorlar işte devamlı kendileri boynuna kadar pisliğe batmış bulanmış
Hayır kardeşim, bizde bataklıktayız iki kişiyi hariç tutuyorum Erden ve rahmetli Mustafa başkan. Dursun çıkarı için burda; Florya projesi var… neden Erden'in kellesini teslim ettiler koça? Ne oldu şu bizim bugün açıklama yapan yk üyesinin karaborsa işi? Türk futbolu bitmiş.. bu ülkenin cumhurbaşkanı olsam futbolu en az beş yıl yasaklardım. Her pislik var.

Takımda biraz ona ayak uyduramıyor aslında sane katkı verir vermesinede bu tarz adamların bizim takımda tutmaması şunu gösteriyor sistem sistem sistem belirli bir sistemin parçası sürekli o sistemi oynayıp alışıyor
allah aşkına saneyi savunmak için şu takım ona ayak uyduramıyor zırvasını geçelim ya top ayağındayken saçma sapan laubalilik yapmasının hiçbir şeyle alakası yok

geçen maç iyiydi bu maç kötüydü işte bu kadar basit

keremin gitmek istediği de zaha ve ziyechin kriz çıkaracağı da önceki sezon bittiğinde herkesin bildiği bir konuydu ama oğuzu almadılar

barışın gitmek istediği de teklif gelebileceği de taaa ocaktan belli bir konuydu ve bir tane alternatifi düşünülmedi

mevkisi bırakın yerli konusunda başka neler yapabiliriz diye bile düşünülmedi
Yerli topçu almadığımız ilk transfer dönemi olacak sanırım

Transferlerin %99 unda resmileşmeden önce ciddi kaynaklardan haberler çıkıyor, bayram değil seyran değil admin ne paylaşsa anlam çıkaranlar var. 26. şampiyonluğu kovalıyoruz 00:26 da paylaşım yapılıyor biri donnarumma 26 yaşında diyor herkes hurra mesaj veriyor diye yırtınıyor, transfer bitti de mesajı kaldı. İnsanlar da bi garip.
Yav bugüne kadar hiç yapılmamış da taraftar şizofrene bağlamış gibi tavrınız da garip ha.

Aynen abi hepsi şans eseri denk geldi

Ama troll çalışması ama başka bir amaç özel olarak planlanmış bir çaba söz konusu. Burada tek suçsuz taraftar. Hesabını verecek olan sosyal medya ekibi.

Hayır kardeşim, bizde bataklıktayız iki kişiyi hariç tutuyorum Erden ve rahmetli Mustafa başkan. Dursun çıkarı için burda; Florya projesi var… neden Erden'in kellesini teslim ettiler koça? Ne oldu şu bizim bugün açıklama yapan yk üyesinin karaborsa işi? Türk futbolu bitmiş.. bu ülkenin cumhurbaşkanı olsam futbolu en az beş yıl yasaklardım. Her pislik var.
Keşke olsanda yasaklasan abi konuşacak çok şey var da mevzu farklı yere gidecek taraftarı olmayan takımlar dünya yıldızı futbolcular getirdi bu ülkede 5-10 senedir falan çok pislik şeyler oluyor

Geçen seneki şansımız Oshimen di. Olmasa ligi verecektik. Bu senede şansimiz yine son gün Hakan. Eğer yönetim değerlendiremezse istifa etsin.

Hakan ın transferini istemiyordum ama artık çok önemli noktada

Hakan gibi dünyaca ünlü, her sene şampiyonlar ligi finali oynayan, milli takımın kaptanının söylendiği gibi 4.5 milyona imza atması tüm yerli oyunculara ders ve örnek teşkil edecektir. Takımda yerli oyuncuların maaş çıtası Hakan olursa ancak öyle zapt edilebiliriz bunları

Yoksa herkes çıldırmış Osimhen,Sane kontratı bekliyor

ben de aynı düşünceye geldim maalesef. fazla umutlu değildim ama fark yememeye tamam haldeyim artık.
oyunumuz bir yana rakiplerimiz de çok zor.
fikstürü beğenmiş taraftar ama bence o da kötü mesela.
bir şansımız olacaksa bile son maçlara kalacak bu. 5 maçta 15 alıp garantileme gibi bir ihtimal olmayacağı açık.
bizim son maçlara bakarsak atletico ve man city deve dişi gibi takımlar. monaco deplasmanında onların da kendini son 24'e atma umudu olursa o da inanılmaz zor maç.
bir de koca tarihimizde sadece 7 cl deplasman galibiyeti var.
hatta avrupa liginde de kötüyüz. 2000 yılından beri oradaki karne de rezil.
kabul etmek gerek ki gs avrupa deplasmanlarında inanılmaz kötü bir takım. kolay rakipleri bile yenemiyor ekseriyetle.
şimdi ne değişik olacak da bu işler lehimize gelişecek. benim aklıma bir şey gelmiyor.

keremin gitmek istediği de zaha ve ziyechin kriz çıkaracağı da önceki sezon bittiğinde herkesin bildiği bir konuydu ama oğuzu almadılar

barışın gitmek istediği de teklif gelebileceği de taaa ocaktan belli bir konuydu ve bir tane alternatifi düşünülmedi

mevkisi bırakın yerli konusunda başka neler yapabiliriz diye bile düşünülmedi
cenk ergün keremı moskovaya göndermek istedi

kerem avrupa icin yanıp tutuşmuyordu bizle 2 maca cıktı 2 gol fln attı gittigi sene

son dk benfica teklifi gelincede kacmak istedi kaptanlıgı falan alınmıştı taraftarlada arası acıldı haluk yüzünden

barış tamamen para için gitmek istiyor, moskova benficadan daha cok para veriyordu bize ve kereme oraya gitmedi ama

Keşke olsanda yasaklasan abi konuşacak çok şey var da mevzu farklı yere gidecek taraftarı olmayan takımlar dünya yıldızı futbolcular getirdi bu ülkede 5-10 senedir falan çok pislik şeyler oluyor
15 yol önce şampiyon takım nerde? Bu sorunun cevabı Türk futbolunun nasıl pislik bir girdaba girdiğini gösteriyor..

Yav bugüne kadar hiç yapılmamış da taraftar şizofrene bağlamış gibi tavrınız da garip ha.

Aynen abi hepsi şans eseri denk geldi

Ama troll çalışması ama başka bir amaç özel olarak planlanmış bir çaba söz konusu. Burada tek suçsuz taraftar. Hesabını verecek olan sosyal medya ekibi.
Yav yapılmadı diyen yok. Asıl sorunlu olan yapılsa zaten taraftarın %99 u hem fikir olur. Osimhen transferi bitmişken Gsplus/youtube katıl’a üye olun tweeti gibi. Asamoah için de sol beke güneş vuran foto gelmişti oradan da bisey çıkmamıştı, kap muamelesi yapılması yanlış diyorum ben.

Bugün Yunus'a üzüldüm biraz. Kerem'e küfür başlayınca hafif yüzü düştü. Çok iyi arkadaşlardı. Bu hale gelmesi de insanı yaralar tabii ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt