Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.455
- 25.977
- 2.808
Günay>Uğurcan gerçekleri konuşalım.bu arada Uğurcan>Lammens biraz da gerçekleri konuşalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günay>Uğurcan gerçekleri konuşalım.bu arada Uğurcan>Lammens biraz da gerçekleri konuşalım
ligle ilgili sorun bizde değil gibi ya
maalesef oyuncular şunu gördü 2-3 senedir
o kadar kötü ki rakipler yürüyerek maç kazanabiliyorlar
aynen bugün gördük günayıGünay>Uğurcan gerçekleri konuşalım.
cenk ergün keremı moskovaya göndermek istedi
kerem avrupa icin yanıp tutuşmuyordu bizle 2 maca cıktı 2 gol fln attı gittigi sene
son dk benfica teklifi gelincede kacmak istedi kaptanlıgı falan alınmıştı taraftarlada arası acıldı haluk yüzünden
Kendim pozitif olmaya karar vermistim de, bu yönetim harbi zorluyor amadostum üyeleri sakinleştir
eski mod olarak
2'den 1 oldu kanka kesin şike varYav bugüne kadar hiç yapılmamış da taraftar şizofrene bağlamış gibi tavrınız da garip ha.
Aynen abi hepsi şans eseri denk geldi
Ama troll çalışması ama başka bir amaç özel olarak planlanmış bir çaba söz konusu. Burada tek suçsuz taraftar. Hesabını verecek olan sosyal medya ekibi.
Aynen 10 senedir görüyoruz Uğurcan 'ıaynen bugün gördük günayı
veda şarkısı ile cıktı sonra acıklama yaptı gsdeyim gitmeyecegım diyerecep sezonun son maçında veda eder gibi paylaşım filan yapmadı mı
gitmeseler bile mutlaka genç filan birini koymak lazım arkalarına
çünkü herşey iyi gitse bile bak pat diye son hafta barışa teklif geliyor işte
oğuz şu an bizde olsa bak yıldız birine gerek yok oğuz bile olsa elimiz pazarlıkta çok daha güçlü olurdu
Sadece bu değil. Hakan bide oyunumuzun ilacı eğer Okan oynatabilirse. Orta sahada dikine pas atan, hat kıran uzun pas atan kimse yok. Bunun kralını hakan yapar. Sara ile devam edersek sonumuz iyi olmayacak. Lig için yeterli olsada Şampiyonlar Ligi için asla yeterli değil. Hücumda çok sıkıntı yaşarız bağlantı işinide yunusa yaptırcaz kanat 10 no gibi takılacak. Hakan transferi kritik. Bide takımda Sane dısında sutör oyuncu yok. Frikik atan zaten snijder den sonra gelmedi.Hakan ın transferini istemiyordum ama artık çok önemli noktada
Hakan gibi dünyaca ünlü, her sene şampiyonlar ligi finali oynayan, milli takımın kaptanının söylendiği gibi 4.5 milyona imza atması tüm yerli oyunculara ders ve örnek teşkil edecektir. Takımda yerli oyuncuların maaş çıtası Hakan olursa ancak öyle zapt edilebiliriz bunları
Yoksa herkes çıldırmış Osimhen,Sane kontratı bekliyor
Asamoah tranfer sürecinde (ki yapılmadı) stat fotoğrafının sol bek kısmına güneş vurmuş resimler filan. Bu ülkede işini iyi yapan yok, tüm sıkıntı bu. Senin işin bu mu arkadaş? Gece yarısı mesaj atmak mı?Yav bugüne kadar hiç yapılmamış da taraftar şizofrene bağlamış gibi tavrınız da garip ha.
Aynen abi hepsi şans eseri denk geldi
Ama troll çalışması ama başka bir amaç özel olarak planlanmış bir çaba söz konusu. Burada tek suçsuz taraftar. Hesabını verecek olan sosyal medya ekibi.
Rize'si, Kayseri'si kalitesizlikten her uzun topta ayarı tutturamayıp Günay'a veya dışarı yolluyor ya topu, ŞL de ortalama 5 toptan 4'ü rakibe ulaşacak. Takımda anadolu kulüplerinin kalitesizliğinin getirdiği rahatlık zuhur etmeye başladı.