Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.573
- 1.972
- 2.063
Gene olabilir o. Bir haber mi kacirdim?kodum citysi 30 donnayı alacaktın bize de 4-5e edersonu salacaktın ne mal takımsın ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gene olabilir o. Bir haber mi kacirdim?kodum citysi 30 donnayı alacaktın bize de 4-5e edersonu salacaktın ne mal takımsın ya
onana ajaxta mükemmeldi, manu yapan cürüyor nedense bruno fernandez bir adim ileri gidebildimi örnegin?Onana gelirse kaos yaşanır yav
Ligin en iyi ve potansiyelli kalecisi 40'a gitti. 25'e Restes alınır ama büyük risk altına sokarız çocuğu.Şu restes e 25 falan verin ya lammens gibi işte. Kaç isteyecek touluse 50 degildir ya
en son olumsuza döndü demiyorlar mıydıGene olabilir o. Bir haber mi kacirdim?
Potansiyeli var doğrusuO iyi mi
İyi kaleci ama onun için de 30 civarı isterler.O iyi mi
Bonservisini versen maaşını veremezsin, bütçe sınırlarına çoktan dayandın. Hem yüksek bons hem yüksek maaş verecek durumda değiliz mevcut durumda artık.Yok yani en azından 25 civarına çıkıyorsak buna tam değecek bir kaleci almamızda fayda var demek istemiştim.
Yoksa 5 m euro az para değil 1 oyuncu alınır.
Ne olacak ki risk olarak 20 yaşinda fransiz potansiyelli kaleci iste yapmak lazım şu işi.Ligin en iyi ve potansiyelli kalecisi 40'a gitti. 25'e Restes alınır ama büyük risk altına sokarız çocuğu.
Lammens aveline göre 1000 defa daha doğru yatırım olur.
100m osimhene baymisiz bunu gören ertugrul ugurcana nekadar ister dersin?ugurcan cakır ekibimize kazandırılmalı
zaniolo+7.5 mıo euro100m osimhene baymisiz bunu gören ertugrul ugurcana nekadar ister dersin?
Eren bile zaniolo denen topcu kilikli adamdan iyi oynuyor kanatta. Kalmasi bir + katmaz. Her turlu gitmeliSorun BAY'in gitme durumu. Giderse kanat sayisi cok dusuyor. Bu adamlar kalan surede hayatta Zaniolo'dan iyi kanat getiremez.