Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.849
- 66.646
- 4.933
NİKLAS HEDL acil alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rus aykutu almayalim yav. Meme yaptim zaten ciddiye alamam1 sualim var
madem sıçtık
bunu kabul edelim ve rus aykut erçetini kiralayalım lütfen
barış'ın kaldığı senaryoda beklediğimiz hamleler buydu:
cuesta - bissouma (son kalan kontenjan için)
jelert - lammens (u23)
yusuf demir - beraldo (u23)
eğer barış ile ilgili bir son dk golü olursa,
barış - 40 m net
zaniolo - sancho
bu 4. hamle olur gibi son dk.
reis onda bile duymadım inanFM24'ü bilmiyorum ama 21 ya da 22'de oyunun en yüksek potansiyeline sahip kalecilerinden birisiydi
Yok yani en azından 25 civarına çıkıyorsak buna tam değecek bir kaleci almamızda fayda var demek istemiştim.5 kuruştan değil 5 milyon eurodan bahsettiğinin farkındasındır umarım.
niye aldik ozaman singoyu, sag bek degil, sol stoper degil, bizim boey gibi sag beke ihtiyacimiz varken ve apoyu yedege cekip hizli bir sol stopere ihtiyacimiz varken neden 30m gömdük?Hayatında sol stoper oynamamış adamla sol stoperi kapatma akıllılığını umarım yapmayız.
Sorun BAY'in gitme durumu. Giderse kanat sayisi cok dusuyor. Bu adamlar kalan surede hayatta Zaniolo'dan iyi kanat getiremez.#yüzdeyüz
Dönem acildigindan beri diyoruz ama malesef cok fanboyu var. Ne yaptiysa bukadar fan toplayacak onu da anlamadim
Haa kacarak gidip butun resimleri silmisti. Bu taraftara böyleleri yaraniyor malesef
Öyle olmadı, son gün 2 forvet alıcaz diye Gomis’i sattılar ve yerine adam alamadılar.ulan aklıma ne geldi
Eren Derdiyok ligde ilk 4-5 maç üst üste gol atınca forvete gerek yok deyip CL ye bir tek onunla girmiştik.
Şimdi de Günay bi kaç maç gol yemedi diye kalecisiz girmesin bunlar
Psg yedek kalecisini niye versin la1 sualim var
madem sıçtık
bunu kabul edelim ve rus aykut erçetini kiralayalım lütfen
Chelseaden jorgensenOnana gelirse kaos yaşanır yav
O iyi miChelseaden jorgensen