Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Bu anket kapanacak: .
frankfurttan puan veya puanlarla dönmek müthiş olur yalnız

Baslangic cok onemli ilk mactan deplasmanda hayal kirikligi bir maglubiyet almayalim.Gerekirse top oynamayalim ama orda yenilmeyelim

okanball oynarsak frankfurt bize 3-4 tane yapistirip gönderir eve

okan umarim rakipleri iyi analiz eder ve ona göre kadro ve oyun plani sekillendirir

ama ümidim yok

En başta düzgün Yönetim sonra adam gibi kadro o kadar transfer yapıyoruz her sene kesin 6-7 çöp oluyor kadro da herkes uefa'yı aldığımız zamanı örnek veriyor o kadroda bir tane çöp yoktu. Yeminle hayal kuruyoruz kuş taşa çarpacak da ooo
Yerlilerin hepsi çöptü, Hakanı da Ergün’ü de, Arifi de… hoca hepsini geliştirdi. Abdullah ercanı istedi alamadı yönetim o dönemde; Abdullah gelmiyorsa Hakanı Abdullah yaparız dedi.. Ergünün röportajını oku, gönderilecek, bir sakat çıkıyor, onun yerine oyuna giriyor, hoca kalsın diyor. son anda takımda kalıyor yani.
Yönetimler hemen hemen aynı. Oyuncular da çok farklı değil. Bir Hagi, bir de tafi yok.
Fatih Terim gibi inanmış biri vardı. İşte Okan Emre gibi alt yapıdan oyuncu çıkarttı, ergünü hakanı oyuncu yaptı filan…

Stoper transferi haberlerine inanmayın; üçlüye dönme senaryosunda bile rotasyonu yeterli görüyordur hoca. Davinson, Apo, Singo, Arda, gerektiğinde Kaan ve Jakobs; Metehan' ı saymadım bile.

Kaleci dışında bir de orta saha transferi yapılır, Jelert-Yusuf-Zaniolo giderse belki 2. bir orta saha oyuncusu daha alınır ve finito...

Valla o maçı izleyemedim renktaş iş saatime denk geliyordu. Sadece özetlerden bakabilmiştim onda da Tottenham'a 20 tane pozisyona girdiğimizi gördüm. Bir de Tottenham geçen sezonu düşmenin hemen üzerinde bitirdi, yani bu kadar fark yaratabilen bir topçu mudur bu arkadaş? 191 maçta 5 gol 2 asist diyor PL'de, çok da üretken bir isim gibi de durmuyor 29 yaşında Afrikalı. Yani sırf fb güçlenmesin diye alacaksak alalım ona birşey diyemem de, öncelikli ihtiyaç bu değil gibi sanki bilemedim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O olmazsa attığımız kadar daha atardık. Evet çok iyiydik ancak onlarda da sadece o vardı ve ekrana ekmek bandım derler ya, işte öyle bir oyun ortaya koydu. Hocaları ile sıkıntı vardı sanırım, AL kupası aldıkları halde adamı kovdular. PLde 16 mı 17. Mi ne olmalarının sebebi o. Skora direk katkısı olan oyuncu değil, genelde kaleden uzak oynar.

bak şimdi durduk yere aklıma yakında torunu olacak ilkay'ın henüz tr düşünmüyor haberi geldi

4 milyona okey versen ilaç olacaktın takıma, city zaten dünden razı

adam mısın ilkay

Geri
Üst Alt