Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.954
- 45.336
- 2.838
2 maçta 1 puana sahaya çıkmam2 maçtada beraberlik koparsak iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 maçta 1 puana sahaya çıkmam2 maçtada beraberlik koparsak iyi
Fraknfurttan alınacak 3 puan herşeyi değiştirir. İnanılmaz bi ivme yakalarızfrankfurttan puan veya puanlarla dönmek müthiş olur yalnız
Yerlilerin hepsi çöptü, Hakanı da Ergün’ü de, Arifi de… hoca hepsini geliştirdi. Abdullah ercanı istedi alamadı yönetim o dönemde; Abdullah gelmiyorsa Hakanı Abdullah yaparız dedi.. Ergünün röportajını oku, gönderilecek, bir sakat çıkıyor, onun yerine oyuna giriyor, hoca kalsın diyor. son anda takımda kalıyor yani.En başta düzgün Yönetim sonra adam gibi kadro o kadar transfer yapıyoruz her sene kesin 6-7 çöp oluyor kadro da herkes uefa'yı aldığımız zamanı örnek veriyor o kadroda bir tane çöp yoktu. Yeminle hayal kuruyoruz kuş taşa çarpacak da ooo
67. Dakikada 1-0 öndeyken icardi leminanin yerine oyuna alıp forveti çiftler okan. Sonra arap saçı taktiği bam bam bamokanball oynarsak frankfurt bize 3-4 tane yapistirip gönderir eve
okan umarim rakipleri iyi analiz eder ve ona göre kadro ve oyun plani sekillendirir
ama ümidim yok
O olmazsa attığımız kadar daha atardık. Evet çok iyiydik ancak onlarda da sadece o vardı ve ekrana ekmek bandım derler ya, işte öyle bir oyun ortaya koydu. Hocaları ile sıkıntı vardı sanırım, AL kupası aldıkları halde adamı kovdular. PLde 16 mı 17. Mi ne olmalarının sebebi o. Skora direk katkısı olan oyuncu değil, genelde kaleden uzak oynar.Valla o maçı izleyemedim renktaş iş saatime denk geliyordu. Sadece özetlerden bakabilmiştim onda da Tottenham'a 20 tane pozisyona girdiğimizi gördüm. Bir de Tottenham geçen sezonu düşmenin hemen üzerinde bitirdi, yani bu kadar fark yaratabilen bir topçu mudur bu arkadaş? 191 maçta 5 gol 2 asist diyor PL'de, çok da üretken bir isim gibi de durmuyor 29 yaşında Afrikalı. Yani sırf fb güçlenmesin diye alacaksak alalım ona birşey diyemem de, öncelikli ihtiyaç bu değil gibi sanki bilemedim.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orta saha rotasyonu....
Çöp gol atmış