Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.954
- 45.336
- 2.838
Fb bisumayı kim söylüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bisouma gibi bit topçuyu nasıl kaptırırsın, akıl alır gibi değil. Adam sakat diye değil, disiplinsiz diye gönderiyorlar.. Bu adam özel biri, içardi gibi Osimhen gibi, al ve idare et…Bissouma fb de iş yaparsa damperli kamyon gibi girerim yönetime
Bu biraz biz taraftarın da ayıbı. Takılıp kaldık şu yerli çetesine… defolup girseler de kurtulsak..Son 3 gün kalmış liste bildirimine gitmesi gereken 3 oyuncu, gelmesi gereken 4 kaliteli oyuncu var
Bizim gündemimiz hala barış,Kerem,Hakan..
Cidden çıldırtacak bu yönetim bizi
Biz almazsak bunlar alacak heis başka yere gideceği yokAlıyolarmı kesin Cengiz president
Yasaklı kaynakFb bisumayı kim söylüyor
Ank felanda dedi sankiYasaklı kaynak
Yasaklı kaynak
O kim hocam ?ASY birazdan Ederson detayı diyor. 1 dk önce demiş.
Hadi hiç pl izlemedin renkdaş, bizim Tottenham maçını da izlemedin? Orta sahanda her 3 (tor, lemina ve sara) oyuncunu da yedekler ve kalite olarak da onlardan daha üst… alan kaplayan, topla katedebilen, teknik, güçlü, hızlı, top dağıtabilen kısaca prime endiayenin çok daha iyisi,Bissouma bu kadar iyi topçu mu? Gerçekten kim ne kadar izledi? Gol ve asist anlamında rakamları baya az bir adam, bizim orta sahada zaten böyle adamlar var, daha çok üreten isimlere gitmek gerekiyor sanki. Bir bilen yorum yapsa iyi olur.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali Samiyen Official, genelde biliyor bu eleman transferleri ya da bana öyle denk geliyor bilemedim.O kim hocam ?
Başarı kriterin ne mesela?Linç yiyeceğim ama başkanı dursun Özbek,yöneticileri Hatip,Metin, hocası Okan buruk, kadrosunda Ahmed,cuesta,zaniolo,jelert,Yusuf,Berkan,kaan olan takım Avrupa'da başarı beklemesin.
Hakanın ancak başını alır FbFb hakan girer yusuftan aldigi parayla