Transfer Nöbeti #18

Sara mı oyun kuramıyor

Gülünç postlar atmayalım

Adam 10 no oynuyor ztn, geçen sene ne kdr iyi 1 oyun kurucu olduğunu kanıtladı ilk devre özelliklen
İlk 3.5 ay hariç oyun kurabildiğini görmedim ben. Tehlike bölgesinde etkili pası vs yok. Duran toplarda var en direkt olarak katkısı ama ara pası vs atıp, Sneijder gibi zehri salan adam benim nazarımda oyun kuran.

Yoksa Torreira da oyun kuruyor iyi pas dağıtıyor. Lemina da kuruyor hatta kesici olmasına rağmen.

bizim deplasman avrupa biletleri nasıl satılıyor

frankfurt maçına niyetlendik 3 kişi
Valla kulübe devrediliyor ordan aliyorsun. Benim uA nrwde tanidiklarim vardi onlarin sayesinde almistim schalke macinda felan. Bizim kulüp avrupa taraftar derneklerine veriyor cünkü

Son 3 gün kalmış liste bildirimine gitmesi gereken 3 oyuncu, gelmesi gereken 4 kaliteli oyuncu var

Bizim gündemimiz hala barış,Kerem,Hakan..

Cidden çıldırtacak bu yönetim bizi

Bissouma bu kadar iyi topçu mu? Gerçekten kim ne kadar izledi? Gol ve asist anlamında rakamları baya az bir adam, bizim orta sahada zaten böyle adamlar var, daha çok üreten isimlere gitmek gerekiyor sanki. Bir bilen yorum yapsa iyi olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim kafaya koydu şamp liginde rezil olalım istiyorlar

Kaleci
sol stoper
Orta saha

Şart oğlu şart

Bissoumayla hakikaten anlasildiysa ve bekletiliyorsa buyuk enayilik yapariz..Bunlar ne saniyor son gun Vitinha- Rodri falan mi gelecek

Geri
Üst Alt