Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin hatası, bu adam beklere dünya kadar para verdirdi, verim aldığı adamlar eren ve sakat değilse jacobs, şimdi muhtemelen bu elemanı da 3 ay sonra oyunumu uygun değil diye çöpe atacak
Okan hocanin Avrupa’da basarili olamayacagi o kadar belli ki transfer bile ziyan aslinda.

Bu saatte nasıl alacak. Uğur can’a Edersona filan 30-40 ödeyerek mi? Hayır renkdaş, kaleci filan almasınlar: alsınlar Okan ile pılpırtılarını defolup gitsinler. Takım aylardır kalecisiz, teknik direktör kalmış iki gün süreye yeni toplantıya gidecek. Ulan kıyamet koparmıyorsan, Galatasaray’ın kalecisi yok, diye; sende defolup gideceksin sırtında taşıdığın bu beceriksizlerle beraber..
Ben de onu diyorum. İsterse transferin bitmesine 1 saat kalmış olsun ya kaliteli kaleci alsınlar ya istifa edip gitsinler. 3 aydır rahatrahat takılırken düşüneceklerdi bunları. Ellerinde para var bütçe var transfer yapmayı bilmiyorlar. Okan hocanın bir suçu yok

Hem barış hem zani gidiyorsa kiralık opsiyonlu lookman
Hakan bonservis
İlkay bonservis
Ve stoper

4 transfer lazım ama ne mümkün

Biz böyle amatör şekilde yönetilerek avrupada başarılı falan olamayız. Transferi iş adamları yapıyor, bu ilkellik bırakılmalı artık. Bütün avrupa takımlarının sportif direktörleri var

Okan hocanin Avrupa’da basarili olamayacagi o kadar belli ki transfer bile ziyan aslinda.
okanın ne suçu var görmüyor musun yönetimi okan olmasa şuan şampiyonlukta durum 22 22 idi.okan hoca febe de yyada bejekede olsa bu kadar başarı yakalasa alexin heykelini yıyykıp onun heykelini yaparlardı.

barış ve keremden sonra yerli oyunculara karşı sempatim tamamen bitti, isterlerse ağızlarında kuş tutsunlar umrumda değil artık.Bu kulubun ekmeğini yiyip, yaptıklarına bak, taraftarlar da bunların mabadını kaldırmasın

Amma baydın her mesajında okan okan okan bi sus ya anladık en fazla sen nefret ediyosun ankaragücü maçı okan hain falan tamam haklısın yeter
Okumak zorunda değilsin, saçma buluyorsan. Bir cevabın yoksa, yazma. Görme geç git. Burası forum hakaret etmiyorum kimseye, ama gerçeklerden de rahatsız oluyorsan benim sorunum değil bu. Okancılarla takılabilirsin renkdaş. Ben yazmaya devam

2026'da sözleşmesi bitenlere baktım da u23 için Stroekeyns(Nasıl oyuncu bilmiyorum ofansif orta saha ve sol kanat oynuyormuş), Bryan Gil(Sol kanat- FB'ye karşı oynamıştı o maçlarda beğenmiştim), orta saha içinde Quinten Timber bu isimleri takımları bedava gitmesindense uygun maliyete bırakabilirler belki. Böyle bir şeye bakıyor mudur bizimkiler hiç sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt