- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.934
- 4.283
Bunlar bize güzel kontra yaparFrankfurt 1.80
X 3.60
Gs 4.40
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar bize güzel kontra yaparFrankfurt 1.80
X 3.60
Gs 4.40
Okan Hoca'nın futbol tarzının Avrupa'da neden işlemediğini gösteren sebepleri tek tek yazmışsın tebrik ederim . Ki Anadolu takımları bile bu presi zaman zaman kırıyor son Kayseri maçında adamların net 2/3 pozisyonu var mesela. Çok konsantre olup çok doğru pres yapsan da bu sefer 60 dk itibari ile pil bitiyor . Onu da 2'de yazmışsın zaten. İşte orda Okan Hoca futbolu veya futbolcuyu değiştirme noktasında çok eksik kalıyor maalesef...Bizim preste 3 temel problem var..
1. Her zaman takim halinde yapamamamiz
2. Maximum 60-65 dk kondisyonumuzun yetmesi
3. İlk maddeyle alakali iyi pas yapan takimlarin kolay hat kirip kontraya yakalanmamiz..Bu problemi ligde yasamiyoruz cunku dogru durust pas yapabilen takim yok
0puan alma ihtimalimiz yuksek ilk 2macfikstür ilk 2 maç sıkıntı oldu
keşke city deplasman union içerde başlasaydık
Çoğu transferı 3-5 gün önceden söylüyor ama denk getiriyorda olabilir bilemiyorum. Bizim site de de Tier 1 olması lazım.O kim hocam ?
CL artik belli her sey, ona gore elden ne gelirse yapacagizfikstür ilk 2 maç sıkıntı oldu
En başta düzgün Yönetim sonra adam gibi kadro o kadar transfer yapıyoruz her sene kesin 6-7 çöp oluyor kadro da herkes uefa'yı aldığımız zamanı örnek veriyor o kadroda bir tane çöp yoktu. Yeminle hayal kuruyoruz kuş taşa çarpacak da oooBaşarı kriterin ne mesela?
Nokta atisi tespit
Allah böyle yönetimin de hocanın da müstahakını versin; yazacak çok şey var da kendine yakıştıramıyorum.Ank felanda dedi sanki
Union şu an fiziksel olarak formda sezonu açalı baya oluyor. Onlarla ilk karşılaşmamız ,3 puanın mutlak olduğu bir maç için büyük risk olurdu. Ama Madrid evde yada City deplasman başlasak mükemmel olurdu evet. İlk maçımız deplasman Frankfurt ve onlar da çok formda hiç iyi olmadı bu durum...fikstür ilk 2 maç sıkıntı oldu
Valla o maçı izleyemedim renktaş iş saatime denk geliyordu. Sadece özetlerden bakabilmiştim onda da Tottenham'a 20 tane pozisyona girdiğimizi gördüm. Bir de Tottenham geçen sezonu düşmenin hemen üzerinde bitirdi, yani bu kadar fark yaratabilen bir topçu mudur bu arkadaş? 191 maçta 5 gol 2 asist diyor PL'de, çok da üretken bir isim gibi de durmuyor 29 yaşında Afrikalı. Yani sırf fb güçlenmesin diye alacaksak alalım ona birşey diyemem de, öncelikli ihtiyaç bu değil gibi sanki bilemedim.Hadi hiç pl izlemedin renkdaş, bizim Tottenham maçını da izlemedin? Orta sahanda her 3 (tor, lemina ve sara) oyuncunu da yedekler ve kalite olarak da onlardan daha üst… alan kaplayan, topla katedebilen, teknik, güçlü, hızlı, top dağıtabilen kısaca prime endiayenin çok daha iyisi,
İlk 2 maç 0 puan can sıkacakBunlar bize güzel kontra yapar
2 maçtada beraberlik koparsak iyiİlk 2 maç 0 puan can sıkacak
Fikstür baya kötü geldi