Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Bu anket kapanacak: .
Su Romuloyu jk yada fbnin almamasi resmen akıl tutulması. Durandan abrahamdan filan net iyidir.

Bu dönemlerde tecrubeli olan herkes bilir ki; orta saha transferi yapmayacaklar ya da en iyi ihtimal alacaklar ama Avrupa'ya yetistirmeyecekler. Kaleci transferini de son gün kim kalırsa şansa iyi veya kötü onu alacaklar. Yani son güne kadar hiçbir beklentim yok. Son günde şansa artik.

Niklas Jackson transferi patlamış heheh

Donnarumma bekleyen taraftara Vandevoordt getirmek yerine çıkıp transfer yapmıyoruz demek daha mantıklı.

Voldemort'u istemiyoruz almayın kaleci kardeşim günayla devam o zaman gidin o parayla os falan alın

İnter 8-10 bonservise razı olursa Hakan' ı alırlar; olmazsa Onyedika' ya giderler. Bissouma iyi ama uzun vadede Onyedika tercihi makuldür, sorunlu biri de değil ve söylendiği gibi Osimhen araya girmişse bitirirler diye tahmin ediyorum.

Cidden şunu görüp nasıl Bissouma alınmaz aklım ermiyor benim ya kaleci sol stoper artı orta saha şart ya şart.
Başımızdaki hoca Leminayı da almıyordu. Lemina alınmadan 6 ay önce ““sara ve torreira’nın yanına bir de 8 numara lazım” diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız.” Diyen bir hoca var. Sara ve torreiranın yanına adama lüzum yokmuş. Ee şimdi lemina da var, ne gerek var orta sahaya…

Olmazsa taraftarın gözünü boyamak için hakanı alacaklar bitecek, yaptığı hinlik ve hainlik unutularak..

Abdullah kavukçu üstüne basa basa “hocanın istediği oyuncuları alıyoruz” dedi. Hoca istese alınırdı. Lemina da hocaya rağmen alındı, oynatmadı, Beşiktaş ders verince hocaya, Leminaya sarıldı

Geri
Üst Alt