Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.619
- 22.898
- 1.698
Donnarumma bekleyen taraftara Vandevoordt getirmek yerine çıkın ve transfer yapmıyoruz demek daha mantıklı.
Bu dünün işi ya gecelim voldemortu biz gandalfi istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donnarumma bekleyen taraftara Vandevoordt getirmek yerine çıkın ve transfer yapmıyoruz demek daha mantıklı.
0 kalecidense Uğurcan a evetBu saatte uğurcana razı mısın? Makul bir bons ile.
Uğurcan ı makul bir bons ile alma ihtimali nedir senceBu saatte uğurcana razı mısın? Makul bir bons ile.
O zaman nasıl aldırdık şimdi de aynı baskıyı yapacağız. Geçen sezon katkı vermese de sayısal olarak Kerem d. Vardı ve Okan kendisi rotasyonun yetersiz olduğunu kabul etti yıl sonu konuşmalarında.Başımızdaki hoca Leminayı da almıyordu. Lemina alınmadan 6 ay önce ““sara ve torreira’nın yanına bir de 8 numara lazım” diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız.” Diyen bir hoca var. Sara ve torreiranın yanına adama lüzum yokmuş. Ee şimdi lemina da var, ne gerek var orta sahaya…
Voldemort kim Gandalf kim ne yapıyoruz???Bu dünün işi ya gecelim voldemortu biz gandalfi istiyoruz
Çalıştığım firmadan seni fb kongre üyesi yapalım seçim için teklifi geldi ne dersiniz?
Ben Metehan konusunda forum kadar karamsar değilim.Elde 18 oyunculuk rotasyon var
Günay
Singo, Sanchez, Abdül, Eren, Sallai, Jakobs, Arda
Torreira, Lemina, Sara, Kaan
Sane, Yunus, Barış, Zaniolo
Osimhen, Icardi
Kalan diğer oyuncuları bizim seviyede saymıyorum, ZTK hariç hiçbir maçta güvenip 11'e atmam.
Gelen bilgiler doğru ise Donnada diretecez olma olasılığı sıfır. Maalesef uğur can bile gelmeyecek.0 kalecidense Uğurcan a evet
Fanatik cimbomlu olduğumu biliyorlar ama sanirim koc her tuşa basmaya başladıAli koç yazan GS formamla gelir oy atarım de.
Çalıştığım firmadan seni fb kongre üyesi yapalım seçim için teklifi geldi ne dersiniz?
Ztk hariç güvenmem açıkçası. Zaten sıra da gelmez ona (inşallah). Stoper bölgesi oldukça zengin şu an. Sağ bekte de Singo Sallai götürür.Ben Metehan konusunda forum kadar karamsar değilim.
LutfenOrtasaha yangını yapılmazsa bu sene taraflarlığı bırakırım
It evlatlarina fair falan yok cevap falan verilmemeli avrupaya yazamasinlar kokuşmus peynirlerininoldu ya barış güvercini arkadaşlar nerde gs bunla uğraşmaz etik metik bişeyler konuşuluyodu
cuestayı satmana engel olup kendi topçularını gönderiyor herifler
Normalde, 10 uygun. Yerli olması ve trabzonun tutumu nazara alındığında 15-20 maksimum.. gözden çıkardığımız rakam da bu.Uğurcan ı makul bir bons ile alma ihtimali nedir sence
25 senin için makul se bilmem