Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Bu anket kapanacak: .
barış'ın kaldığı senaryoda beklediğimiz hamleler buydu:

cuesta - bissouma (son kalan kontenjan için)
jelert - lammens (u23)
yusuf demir - beraldo (u23)

eğer barış ile ilgili bir son dk golü olursa,

barış - 40 m net
zaniolo - sancho

bu 4. hamle olur gibi son dk.

Ben Barış'ın kaldığı senaryoda da Zaniolo'nun gitmesini ve diğer transferlerin ona göre şekillenmesini bekliyordum.

Kimi alıyorlarsa alsınlar patladığı an bunlarda patlar zaten kaleci öyle kotarabileceğin bir mevki değil kendi akibetlerini transfer edecekler onu biliyorlar en azından. İsterse gitsin ali şaşal alsınlar her yenilen hatalı gol onlara girer.

kodum citysi 30 donnayı alacaktın bize de 4-5e edersonu salacaktın ne mal takımsın ya

Transfer toplantısında "hocam, şu genkte Voldemort varmış ..bu Potter'ın düşmanı değil miydi yav ...alak mı ? he ? heh heh heh heh" geçmemiştir heralde.

#yüzdeyüz

Dönem acildigindan beri diyoruz ama malesef cok fanboyu var. Ne yaptiysa bukadar fan toplayacak onu da anlamadim

Haa kacarak gidip butun resimleri silmisti. Bu taraftara böyleleri yaraniyor malesef
Sorun BAY'in gitme durumu. Giderse kanat sayisi cok dusuyor. Bu adamlar kalan surede hayatta Zaniolo'dan iyi kanat getiremez.

ulan aklıma ne geldi

Eren Derdiyok ligde ilk 4-5 maç üst üste gol atınca forvete gerek yok deyip CL ye bir tek onunla girmiştik.

Şimdi de Günay bi kaç maç gol yemedi diye kalecisiz girmesin bunlar
Öyle olmadı, son gün 2 forvet alıcaz diye Gomis’i sattılar ve yerine adam alamadılar.

Erenle girmek gibi bir düşünce yoktu.

Hatta yetmedi devre arası da alamadılar son gün yan mahalledeki Diagne’yi 13 verip alabildiler.

Geri
Üst Alt