Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Mertensi özledim yahu. Niye böyle oldu bilmiyorum özellikle şampiyonlar ligi eşleşmeleri belli olunca aklima duştü

Bento'yu bekliyorum ama anladığım isim olmuyorsa u23'e gidiyorlar kalecideki orta saha alsınlar. Bunun için zaman kalmadı yalnız. Artık kaleci ve orta saha gelmeli. Liste tarihinden sonra da u23 eklemesi yada mesela Eren Dinkçi tarzı yerli eklemesi gibi eklemeler olabilir.

Bitik cop united'a adam yalvarin beni alin diyor

aklina senin...

niye aldik ozaman singoyu, sag bek degil, sol stoper degil, bizim boey gibi sag beke ihtiyacimiz varken ve apoyu yedege cekip hizli bir sol stopere ihtiyacimiz varken neden 30m gömdük?
Sağ bek ve üçlü oynarsak sağ stoper muhtemelen.

12ye Dedic gitmiş sağ bek için, 31 bons 5 maaş verdiğimiz adamdan Cafu olmasını beklesek hakkımız.

Ne olacak ki risk olarak 20 yaşinda fransiz potansiyelli kaleci iste yapmak lazım şu işi.
Bana kalsa yarın indirsinler çokta mutlu olurum ama şimdi CL'de 2 tane hatalı gol yer bizim taraftar saçma sapan tepki verir sonra çocuğun olacağı varsa da olmaz.

Atıyorum 20'ye aldın sende performans vermese bile 10 milyon €'nu her türlü mutlaka geri alırsın.

bi tane okan buruk vs mou konusu vardı ya mou hoplatır falan diyenler gırlaydı geçen yıl konuyu bulamıyorum

Ya şu nefretlik Mourinho'yu FB'deyken böyle tokatlamak daha çok zevk verir diyordum ama beklediğim kadar olmadı. Şampiyonluk sırasında kişisel sebeplerle olmadı hadi onu geçtim de... Kovulurken de zevk almadım ben. Aniden kovuldu diye mi oldu, yoksa bizim transfer problemlerine denk geldi diye mi bilemedim...

Geri
Üst Alt