- 23 Aralık 2008
- 60.175
- 57.842
- 4.933
Mertensi özledim yahu. Niye böyle oldu bilmiyorum özellikle şampiyonlar ligi eşleşmeleri belli olunca aklima duştü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis onda bile duymadım inan
geçen 11di yawMartinez süprizi tivitleri kaç dakikaya çıkar ? 3 aydır idman yapmayan adam.
oha hakikaten mi ?geçen 11di yaw
emiliano ise
Soruyu kendin cevapladın rdasLafont nasıl bu kadar düştü yav 2 sene önce ben dahil çoğu kişi istiyordu.
ugurcan cakır geliyorGelişme var mı?
Sağ bek ve üçlü oynarsak sağ stoper muhtemelen.niye aldik ozaman singoyu, sag bek degil, sol stoper degil, bizim boey gibi sag beke ihtiyacimiz varken ve apoyu yedege cekip hizli bir sol stopere ihtiyacimiz varken neden 30m gömdük?
singo sol stoperde oynamışSağ bek ve üçlü oynarsak sağ stoper muhtemelen.
12ye Dedic gitmiş sağ bek için, 31 bons 5 maaş verdiğimiz adamdan Cafu olmasını beklesek hakkımız.
Bir maclik performans yaniltir. Cok cabuk Eren kanat oynar dememek lazim.Eren bile zaniolo denen topcu kilikli adamdan iyi oynuyor kanatta. Kalmasi bir + katmaz. Her turlu gitmeli
Bana kalsa yarın indirsinler çokta mutlu olurum ama şimdi CL'de 2 tane hatalı gol yer bizim taraftar saçma sapan tepki verir sonra çocuğun olacağı varsa da olmaz.Ne olacak ki risk olarak 20 yaşinda fransiz potansiyelli kaleci iste yapmak lazım şu işi.
bi tane okan buruk vs mou konusu vardı ya mou hoplatır falan diyenler gırlaydı geçen yıl konuyu bulamıyorum
Translate'e yazdım da öyle anladım ben ciddili.Hangi kelimenin kaleci ismi oldugunu anlamam zaman aldi o kadar tanimiyorum herifi
zaniolo potansiyelinin üstüne koyacaktir, beklentim büyük, bu arada bu adamin ismini dogru yazan ender kisilerdensin.zaniolo+7.5 mıo euro
Kaç maç, ne zaman, 4lü stoper mi?singo sol stoperde oynamış