Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la olum sahada kötü futbol vardır hocaya hep beraber sallayalım. Yönetim alamıyor diye hocaya sallamak nedir?

Sende cevap istiyorsun, ama muhatap olunacak seviye değilsin be Ali Rıza. Adam gibi yazsan kırmam seni yine de.. ama laftan da anlamıyorsun. Hadi üzülme az önce Kerem renkdaşa verdiğim cevabı sana da vereyim de sevin biraz:

Okan’a verilen futbolcu hiç bir tdye verilmedi. Buna rağmen Avrupa’da başarısız.

Fatih hoca son senesinde morutan cicaldau Halil vs ile oynadı. Buna rağmen yenilgi yüzü görmedi. Ligde neden başarılı olmadığını hepimiz biliyoruz hafızalar taze; Hocanın altını oyan bir Elmas yönetimi ve Fatih hocaya bilenmiş Türk hakemleri.. takım da çok genç olunca, abilik yapsın diye bırakılan feg ve Babelin vücutları iflas edince maalesef başarılı olunamadı. Ancak hala o dönemin meyvelerini yiyoruz, bakınız;barış Alper

Prandelli başarısızdı, ancak Mancini istediği futbolcular alınmayınca, tazminat almadan gitti; onurlu adamdı.

Başarının gelmemesi Okan felsefesinden geliyor, Fatih hoca ligde 13. Olduğu halde, Avrupa’da başarılı oldu. Neymiş, maharet kimdeymiş?

Okan’ın felsefesi; özetle ve kendi ifadesi ile “sara ve torreira’nın yanına bir de 8 numara lazım” diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız.” Tam olarak bu. Bu felsefe young boysa kopenhaga elettirdi kos koca Galatasaray’ı; Rfs denilen takım ile berabere bıraktı… acziyet değil de nedir bu? Takımın başında ben değil Okan vardı..

Galatasaraylıların (Okancı Terimcileri demiyorum) hiçbir zaman Kadıköy korkusu olmadı, onlar sadece bununla avundu. Ki Kadıköy zaferi de Okan ile değil rahmetli M. Cengiz başkan döneminde Fatih Terim ile geldi.. Ancak İsmail Kartal’ın takımı (tam bir ironi bu, çünkü isonun çalıştırdığı bir takım bu ligde 99 puan topladı) on kişi ile Okan’ı kendi sahamızda yendi!

Bjk, iflasın eşiğinde, Okan’ın o meşhur felsefesi sayesinde bize 5 gol attı kupa maçında.. yüzün kızardı dimi?

Bu lig ne zamandır, ölçüt oldu başarı için, çünkü gerçekliği yok. Samsun bir önceki sezon küme düşüyordu, sonraki sezonda ise transfer yasağına rağmen adamlar 3. Olarak bitirdi ligi. Şaka gibi değil mi.. Eyüp vs…

Emekleri için teşekkür ederiz, artık gitmeli Okan.. tabi sadece Okan değil, yönetim de..

Ayrıca burda Okan’ın kırmızısı var. İkinci sarısı dediğin gibi pozisyon gereği miymiş? Yoksa agresiflikle adama çift dalması ile mi olmuş, hemde adamların ceza sahası önünde.. Sarı kartı olan adam böyle mi dalar?

Soruyorum neden yıllarca Okan’ın isminin sonuna -sız eki ekledi Galatasaray taraftarı? Ama dürüstçe cevap ver..

İyi forumlar renkdaş 🤗

Bu arada delik deşik oldum 😂😂😜😜

Hiç birini okumadım ama bence haksızsın yaaaa

Sıkıştırmadı ki, rahat bıraktı yönetimi. Adamlar çıkıp hocamızın istediklerini aldık dediler, hoca sessiz soluksuz. Edersonu istemişse, o daha da felaket.
Neyse, böyle yazınca okancılar rahatsız oluyorlar, uzatmayayım.
Kısaca;
Şimdi gidip saçma sapan bir kaleciye 30-40 milyon doları saçacaklar, bence hiç gerek yok. İstifa edip gitsinler, kalan parayı ocakta harcarız.
Kamuoyu önünde hocanın yönetimi sıkıştırması doğru değil bence. İhtiyaçlar belli zaten yönetim işini yapmak için sürekli sıkıştırılmayı bekliyor doğru ama o etkili sıkıştırmayı sadece taraftar yapabilir. Taraftar da geç kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt