Transfer Nöbeti #18

Kaleciyle transferi kapatacağımız ve hatta menajer önerisi herhangi bir kaleciyle kapatacağımız gerçeğini unutmayalım

Okan hoca ilk haftalar uçan takima güvenip gaza geldi ve muhtemelen yönetime orta sahaya gerek yok singo fetişizmim var benim deyip singoya parayı gömdürttü. Baris gidince Rize maçında 3 orta sahası da kotu oynayıp kenardan alacak kimsesi olmadigini farkedince de basın toplantısında o altına s.cmis suratiyla oturdu. Simdi ellerinde ne para kaldı ne de alabilecek orta saha ve kanat. Kaleci konusuna girmiyorum zaten gunaya güvenip son gün ne çıkarsa bahtıma kararını önceden almışlardı zaten.

Kavukçu nun uçak buralarda gözüküyor inmiş gibi de değil anlamadım Afrika yönüne mi gidiyor acaba

IMG_9033.webp

40 BAY
30 bütçe
6 Cuesta
Zaniolo?
70 üstü bütçe olacak.
Yarına kadar Lookman ve Donnaruma gitmez ise

30 Donnaruma
5 + 35 Lookman
15 Hakan
Geriye sol stoper ve 2. orta saha kalıyor.
Valla şunlar olursa mükemmel

40 BAY
30 bütçe
6 Cuesta
Zaniolo?
70 üstü bütçe olacak.
Yarına kadar Lookman ve Donnaruma gitmez ise

30 Donnaruma
5 + 35 Lookman
15 Hakan
Geriye sol stoper ve 2. orta saha kalıyor.
Valla şunlar olursa mükemmel

30 milyon bütce olsa sence simdiye panik yapip 2 adam aciklamazlarmiydi?

o değil de maaş tartışmaları olabilir
İşte o yüzden uzak tutsunlar abi. Bide teknik direktör bir zahmet konuşup iletişimle çözsün bu konuları. Bunun bir sürü örneği var dünyada oynamayıp daha fazla para alan oyuncular var bu futbolun kanunu birşey. Bunlar sorunsa oyunculara anlatılsın. Disiplin az. Bak mesela Icardi halen duba gibi. Kimse bişey diyemiyo. Fazla rahatlık var.

Geri
Üst Alt