Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.664
- 34.581
- 2.478
Okan, guardiolanin yapamadigini yapmağa calisiyor herhalgöndermek istedigimi oyunculari yollayacagiz
ama yerine topcular almayacagiz
gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan, guardiolanin yapamadigini yapmağa calisiyor herhalgöndermek istedigimi oyunculari yollayacagiz
ama yerine topcular almayacagiz
gibi
Lammens Aston Villayalammensi salın lan bari manu
Antremana almak zorundamıyız almayın uzak tutun takımdan neden antrenmanda halen anlamıyorum. Beş karış surat zatendün takımın yüzü çok asıktı
muhtemelen barış olayı
milli takımda ismaille irfanla falan 32 diş fotosu düşerse 3 sene süründürme ciddi opsiyon olmalıdün takımın yüzü çok asıktı
muhtemelen barış olayı
Ben cahilimEyvallah. Sen mutlu ol yeter azizim.. gerisi mühim değil
Antremana almak zorundamıyız almayın uzak tutun takımdan neden antrenmanda halen anlamıyorum
Afrika'da Simit Sarayı mı var?Kavukçu nun uçak buralarda gözüküyor inmiş gibi de değil anlamadım Afrika yönüne mi gidiyor acaba
Ekli dosyayı görüntüle 301264
40 BAY
30 bütçe
6 Cuesta
Zaniolo?
70 üstü bütçe olacak.
Yarına kadar Lookman ve Donnaruma gitmez ise
30 Donnaruma
5 + 35 Lookman
15 Hakan
Geriye sol stoper ve 2. orta saha kalıyor.
Valla şunlar olursa mükemmel
İşte o yüzden uzak tutsunlar abi. Bide teknik direktör bir zahmet konuşup iletişimle çözsün bu konuları. Bunun bir sürü örneği var dünyada oynamayıp daha fazla para alan oyuncular var bu futbolun kanunu birşey. Bunlar sorunsa oyunculara anlatılsın. Disiplin az. Bak mesela Icardi halen duba gibi. Kimse bişey diyemiyo. Fazla rahatlık var.o değil de maaş tartışmaları olabilir
Transferi kapattığımız ve birilerini yollayıp kimseyi almayarak kapatacağımız gerçeğini unutmayalımKaleciyle transferi kapatacağımız ve hatta menajer önerisi herhangi bir kaleciyle kapatacağımız gerçeğini unutmayalım