Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Zaniolo‘nun kalmasina soguk degilim ama orta sahanin gelmesi icin gitmesi gerekiyorsa derhal gönderilsin.

Bana bir transfer hakki verseler kaleci yerine orta saha isterim, o derece elzem.

Orta saha almamak gibi bir kepazelik yapmayiz umarim. Okan‘in orta saha düsmanligi korkutuyor acikasi.

bunun tercümesi BAY gidecek - o yüzden zaniolo'yu tutuyoruz.

Ortasahadan bağımsız kontenjan konusu haricinde.

şu an Lemmans + 1 tane u23 ortasaha rotasyon adamıyla yusuf+jelerti postalamak gibi duruyor senaryo.

en azınadn ben öyle anlıyorum.
Baris gitmez ama su an 3 yabanci alabilyosun zaten

Bissouma
Lammens
Genç stoper ya da sagbek

Zaniolo giderse kanat alırsın

Tam paramiz var transferde rahatlariz diyoruz 12 + 2 gibi sacma sapan kurallar cikiyor
Kural ayrı da 16 yabancı hakkı verseler bile transferi son güne bırakmayı alışkanlık haline getiren yönetimler daha büyük sorun. Kural belliydi yapsaydılar hazırlıklarını. 2 gün kalmış 3-4 adam lazım kimsenin bişey yaptığı yok, suçu kurala atmak kolaycılık oluyor aslında

Baris gitmez ama su an 3 yabanci alabilyosun zaten

Bissouma
Lammens
Genç stoper ya da sagbek

Zaniolo giderse kanat alırsın
işte Lammens'e bağlı bu hesap kitap.

ederson ya da donna fantazisi varsa çıkması lazım yönetimin. tık tık parçaları oturmaları gerek. Edersona 20 M na yakın bonservis verilmemeli , daha maaşı var. Donna piyangosu bekliyorsa kalecisiz kalma ihtimalini riske ediyorlar demektir. (Farklı bi u23 kalecide olur bu arada lammens derken kastım o )

Zaniolo zaten BAY yerine kanat yedeği/rotasyonu olarak kalacak takımda.

cuesta gidince 13 üz - OS opsiyonun açık kaleci için karar Lammens ise.

Lammens + u23 içinde jelert +yusufu postalaman lazım bir yandan.

Aziz hazirlansa baskan olurdu lakin korkak davrandı. İşlerin bu kadar kotu gidebileceğini tahmin edemedi herhal.

Bu kanatlıların ikisinin de portekizlilerle ilişkisinin altında çok acayip şeyler var ya. Normal değil abi.

Geri
Üst Alt