Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Oynar demedim. Ama zsniolodan iyi oynayacagi kesin

Zaniolo=ahmed. Bi fark göremiyorum. Bosuna kontenjan yiyor. Isteyen varsa 1 dk dusunulmemeli
Haksizsin demiyorum. Ancak bu beceriksiz yonetim bunu gonderse bile kimseyi alamaz. Sonucta kontenjandan yemesi icin transfer yapabilecek yoneticiler lazim.

ya ben mainoyu n az 5 6 maç izledim de öyle burda abartıldığı kadar ekstrem birşey görmedim .Tamam iyi çıkış yaptı ama saman alevi gibiydi

Çok aşırı toy... mücadele gücü, saha içi azmi ve çalışkanlığı düşük... Çıkış yaptığı gibi sönmesi çok olası...

Belçikalı Aykut Lammens'ten daha fazla güven verdi yeminle. Hemen gelsin.

1 pts alsak şampiyonduk o maçta
Evet bazen aklıma geldikçe o sezon acayip sinir oluyorum ama benim en üzüldüğüm maç içerideki Rize maçı.

Son anlara doğru maçı 2-2'ye getirmiştik fakat hoca patates tarlası gibi olan zeminde takıma yine hücum emri verdi.

Son dakikada kontradan gol yiyip 0 puan almıştık. 2-2'den sonra Hakem Ali Palabıyıktı galiba Kerem'in bir pozisyonuna önce penaltı verdi sonra VAR'dan iptal etmişti.

Mal Kerem karşı karşıya kaçırmıştı ama bence pozisyonda ona faul yapılmıştı fakat yine de direkt atması lazımdı o golü.

O maçtan 1 puan çıksa kesin şampiyonduk.

Bir maclik performans yaniltir. Cok cabuk Eren kanat oynar dememek lazim.
iyi de oynamadı zaten. goller yanıltıcı
o kanat hiç çalışmadı neredeyse
hatta savunmada da paylaşımı yapamadılar jakobs ile.
sol beki kanada çekmek bir çözüm olmaz. en fazla 1-2 maçlığına idare etmek için bir çözüm olur.

Vandevoort denenebilir risk, 2 sene önce lammens imiş işte. 7 milyona alınıyorsa gelsin. Donnaruma olmuyorsa mantıklı olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ismin de "van de" olan bir futbolcunun kötü çıkma ihtimali yok

Leipzig‘in yedek kalecisine gittiysek sictik demektir

Bu sene as kalecimiz Günay olacak büyük ihtimalle

Vandevoort fm serilerinin wonderkid oyuncusuydu. Transfer olarak onu göstermiş ama gelişimini sürdürememiş gibi gözüküyor.

Kewell sol stoper oynamıştı uefayı 2.defa alacaktık
O benim travma maçım. Deplasmanda alınan 1-1'lik skorun rövanşında 2-0'dan maç vermiştik Hamburg'a...

Valla Ali Sami Yen'den çıkıp eve nasıl gittim hatırlamıyorum. O derece üzmüştü o maç beni. Cuma sabahı okula falan gitmemiştim.

Geri
Üst Alt