- 25 Temmuz 2011
- 6.862
- 3.934
- 1.938
Kaleci, Orta saha, Stoper + Sürpriz transfer isteriz ama sadece iki transfer gerçekleşirse hiç şaşırmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terbiyeni takın. Laflarına dikkat et. Özür dile.Dün inşallah fb bissoumayi alır diye beddua etmistim
Tutmama ihtimali 0
Sizde hala sallai deyin zıplayın yerinizde vasatlar
Takımda 3 tane hucumcu var zaniolo gitsin deniyo
Ne ahmaksiniz
Sağ bek için alındım kardeş itiraz mi ediyorsunŞimdi bu singo ne için alindi
Dossena çaprazı götürmüş, hala dönememiş. Kiralık olarak rotasyona alıyorlardır. Maaşı da dert olmaz dediğin gibiNe varki herifin piyasası var
1.5 m euro maaş verirler kalanı onlar öder
Kalmadi reis piyasa da adam kalmadı. Bu taraftar bi cuestaya daha dayanamazbissouma şart değil.
genç biri gelmeli orta sahaya.
birinci gereklilik okan buruk'un sığır pres taktiğinde boşlukları hızıyla, enerjisiyle kapatabilmesi
ikincil olarak hücumda topu dikine taşıyabilse şahane olur ama bence birinci kısım daha önemli.
geçen seneki iç sahadaki fener maçında lemina'nın kapattığı pozisyonlar gibi iş yapacak biri lazım.
lemina bu sene tekleyecek gibi. zaten iyi oynayarak girmedi sezona şimdi de sakatlık geldi. bunlar net sinyal. duruma uyanıp hamleyi yapmamız şart.
Sağ bek için alındı ama herif stoper. Arada sağ bekte maçlara çıkmışŞimdi bu singo ne için alindi
Yabancı kontenjanımızı doldurabilmek içinŞimdi bu singo ne için alindi
birini bulacaklar artıkKalmadi reis piyasa da adam kalmadı. Bu taraftar bi cuestaya daha dayanamaz
Orta sahada oynadım bu arada. Herşey geliyor elimdenSağ bek için alındı ama herif stoper. Arada sağ bekte maçlara çıkmış