Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
1 kaleci 1 orta saha alınacağı kesin. Kalecide çok ümidim yok açıkcası Ederson'a yıllık 9m vermek gibi bir çılgınlık yapılacağını düşünmüyorum muhtemelen Günay'ı yedekleyecek bir adam alırız burda sıkıntı yok ama orta sahada net 11 oynayacak 1 adam almamız lazım. Lemina bana hiç güven vermiyor doğru düzgün oynamadan sakatlandı gene ilk geldiği zaman da zırt pırt sakatlanıyordu zaten. Leminayı rotasyon oyuncu olarak görmemiz lazım ilk 11in fiziksel yükünü kaldıramaz hele hele 3 kulvarda hiç kaldıramaz.

Zaha da böyle resimlerde somurtuk çıkıyordu, gülmek zorunda mı değil fakat negatif enerji en ihtiyacımız olmayan şey, Barış da bu kafadaysa 1 dk bile tutmayalım

Kadroyu inceleyince sol taraftan sağlam atak yeriz gibi duruyor o zaman iyi kalecinin de bir esprisi kalmaz. Sol stoper şart ama Abdülkerim’i kesemez hoca.

Duran Mimovic fall'dan ikisini sayma. U23'teler. 16 yabancının 5'inden çıkıp 1 tane yabancı alabilecekler
Niye saymıyoruz ya.

+2 için duran,nene ve brown var işte mimomic ile fall eyüpe kasımpaşaya falan kiralanır muhtemelen zaten ki +2 için boş kontenjanı olan bir sürü kulüp olacaktır bunları elden çıkarmak en kolayı olduğu için bunu yapacaklar.

Onları kattığım halde +1 tane halihazırdaki kadrodan biri daha gitmeli. Defans gönderip os alacaklarsa ki hiç ihtiyaçları yok tebrik ederiz kendilerini :asd:

Son durumlar nedir abiler uzak kaldım bu gün baya bissouma ve kaleci geliyor mu

Hainoğlundan sonra satılacak yerlilerde Türkiyede başka takıma transfer olursa tazminat maddesini koyarlar. Sütten ağzımız yandı bir daha böyle bir dümene izin vermeyiz.

Arkadaş bu Bissouma fbne giderse ve iyi performans gösterirse ne al fişlerini çek işte hem ihtiyaç hem de rakibin güçlenmesini engelle düşünmek bu kadar zor olmamalı

Anlık yabancı oyuncu listesi :
  • Wilfried Singo
  • Davinson Sánchez
  • Carlos Cuesta - gidici
  • İsmail Jakobs
  • Roland Sallai
  • U23 Elias Jelert - gidici
  • Lucas Torreira
  • Mario Lemina
  • Gabriel Şara
  • Nicolò Zaniolo - belki gidebilir
  • Leroy Sané
  • Victor Osimhen
  • Mauro Icardi
  • U23 Yusuf Demir - gidici
En az 3 transfer daha yapabiliriz. Tabi Yusuf Demir, Jelert ve Cuestanın gitmesi şartıyla.

Bu Baris Alper denen , Arabistanda 1-2 sene oynadiktan sonra.

20-25m euro bonservisle, sikecileri transfer olacak biliyorsunuz degilmi?
bunu önleyecek tazminat maddesi (abzürt bir meblağ) ya da gelemez maddesi koymazsan gider tabi.

çünkü fener 7M maaş veriyor önüne gelene.

Geri
Üst Alt