Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Senciydik buruk’a karşı; sende öyle birşey söylüyorsun ki, pişman ettiriyorsun be mason. Tek topçu fbde Talişkaymış. Ben şarkıcı biliyorum talişkayı yav. Bari Yusuf neden çocuğun adını ansaydın da, çocuktur diye kıyak yapıyor deseydik. Yakışma, yakıştıramadım, hem de hiç… böyle olmaz mason, olmaz böyle muhaliflik…

antiburukculuğuma laf ettirmem!

Her bölgeye fırsat transferi kovalayabilirsin ama kale için bekleyemezsin. Çok garip kulübüz gerçekten.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bissouma'dan neden vazgeçtik ne sıkıntısı var bu adamın

Ben Günaya güvenmeye başlıyorum. Bence siz de başlayın reisler

75m'a santrafor aldığın sene CL'ye yedek kaleciyle devam etme senaryosu, yaz boyu Osimhen dahil kimseyi almadan, direkt geçen sezonki kadrodan Muslera-Mertens ayrılıp gerisi aynı devam ettiğin senaryodan daha mantıksız... Daha kötü demiyorum ama daha mantıksız...

Yemin ederim hayatımda ilk kez kulübe mail falan atıcam... Atmakla da kalmayıp ağır sövücem... Bir çuval inciri iki kritik eksikle berbat etmek üzereler... Bir de Barış tüy dikti zaten üstüne...

Defansta nasıl Davinson'un maaşını tavan olarak belirlediysek orta saha içinde Torreira'nın maaşını geçmek istemiyoruz. Bissouma başlangıçta kabul etmiş ama anladığım kadarıyla maaşı arttırmak derdinde. Herkese yüksek maaş verdiğimiz için menajerler bunu kullanmak istiyor. Olay bence bundan ibaret.

Geri
Üst Alt