Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.553
- 70.979
- 4.918
Altı üstü Restes, Beraldo ve Bissouma alacaksınız. Hadi be Allah'ın cezaları!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha 5 günü kullanalım
Benfica resmi sitesinden açıklama yaptı Galatasaray bu teklif hakkında bilgilendirildi diye.Böyle bi şeyin doğruluğu varsa çok acayip tezgaha getirmiş Benfica
bana ne kızıyorsun heis yaw ben yaparım da bizim ponçik yönetim yapmaz. yok milli oyuncu yok ortam gerilmesin yok onlar bizi ilgilendirmiyor diye taraftar gibi bakmayabilirler mevzuya.Yaw öyle oluyor bu sözleşmeler. Öyle bir madde koyduruyorsun; finansal durumuna bak, ona bak kadronu ayarlayabiliyorsan kabul et diye konuluyor. Bu maddenin varlığı ilk çıkınca acaba kaç iş günü yanıt hakkımız diye düşündüm.
Niye uzatmayalım, herif iş bitti diye 100 post sildi bugün. Kesin silerken video falan çekmişlerdir herifler, yayınlayacaklar. Yapacaksın ki akılları başlarına girsin. Yapacaksın ki taraftarları yönetimlerine sallasın. Madem Avrupa’ya yazmak istiyorlar 5 kâğıt ateşlesinler bize.
Beraldo gelir mi?united alıyo lammensi #h'ıæğmna
Beraldo kesin mi?Altı üstü Restes, Beraldo ve Bissouma alacaksınız. Hadi be Allah'ın cezaları!!!
Beraldo gelir mi?
İkisini birden alacağız.Stoper mi kaleci mi alalım derseniz stoper derim.
Stoper mi orta saha mı alalım derseniz orta saha derim.
Fb’yle anlaşıldı dediler. Fenerbahçe’ye transfer oldu geçmiyor. Onu bizim basın öyle çevirdi, anlaşıldıysa transfer oldu girelim dediler. Btw bu Benfica iti Fener’e 5 yıldız koydu sürekli. Gedson’u da bize satmayıp neler yaptıklarını unutmayın o dönem, oynatmadıkları Gedson’u sürekli paylaşıp sonunda Rize’ye verdiler. Kaypak 2 kulübe hakettiğini verelimFb'ye sattıkdiye açıklama yaptılarsa cevap verilmiştir benim tahminimdi.