- 20 Eylül 2009
- 17.788
- 16.010
- 2.613
Transfere kitlenecekken nöbetini kitledik, kısa vadede bünyede heyecan oluştu gelen var ayrı başlık açıldı diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam formda ama bonservissizken gelmedi şimdi çok zor olur maaşıyla.. ceza sahası içinde de baya rol almış bu sezon.. 31 maç 10 gol 5 asist..
adamlar daha ligin ilk haftası tertemiz maçımıza 50 paragraf yazı yazdıhayır bir de her şeyi geçtim, işin ucunda para var.
bize ne kardeşim, 10 gün önce anlaşsalardı o zaman?
konu fb vs'den ziyade, spartak moscow da alıyor olsa kerem'i, son güne kadar bekletirim hakkımı kime ne? avrupa listesine yazmak istiyorsan sat. ver benim %50 tazminatımı? strateji değil mi bu?
konu gs-fb-kerem üçgeninden ziyade para meselesi. strateji.
Onurum, Donna gelirse renkdaşlarına bir yolluk yaparsın diye düşünüyorumDonnaaaaaaaaa
@Nedim Elkoparan özel süprizlerim varOnurum, Donna gelirse renkdaşlarına bir yolluk yaparsın diye düşünüyorum![]()
Psg niye böyle bir şey yapsın mal mı bunlar
Akşam Pazarı diyorsun...Adam 6 oynamamayı göze almış hani istediği olmazsa o zaman sıfıra gidiyor. Şimdi PSG zaten 30'a kadar indi yarın 25 olur öbür gün 20.
Zaman geniş ve müsait olsa adamın değeri bana göre 50'den az değil zira dünyanın en iyi kalecisi olduğunu düşünüyorum.