Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    23
Donna gelecek ama bu sezon sonunda GS'miz ekonomik kriz sebepli iflas edecek kabul mü deseler sırf Osimhen + Ederson'u aynı anda dünya gözüyle 1 sezon da olsa izlemek için kabul ederdim. Yiğidin ölümü arpadan olsun.
Donna gelecek ama Ederson’u da mı alacaz? 🤣

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi takımları arasında ne durumda;- Kadro değerinde 302 Milyon € ile 24 sırada.- Yaş ortalamasında 25.9 ile 18. sırada.- Transfer harcamasında 120 Milyon € ile 8. sırada.- Oyuncu satışında 13.9 Milyon € ile 28. sırada.(Sinan Yılmaz)

Donnaruma geldi mi arkadaşlar.
İcardi, Osimhen, son günlerde bu sene de öyle bir hamle olmalı yoksa karma bozulur.

Kerem mevzusunda hukuki olarak hakkımız ne ise onu kullanalım. Burada Kerem oynamazsa sanki çok güç kaybedecekler. :asd:

Afiş meselesini detaylı tartışmamız lazım bizim. Normal değil o afiş. Spoiler

Bu ortam çocukları 50 senedir fazla para ödeyelim diye her istediğimiz oyuncu salça olunca hainlik olmuyor, bunlar küme düşmesin diye madde değiştirip şampiyon takıma playoff oynatan federasyon hain olmuyor, biz 5 gün bekletince hain mi oluyoruz? Eğer bu bilgi doğru ise buna onay veren kim varsa şerefsizin alasıdır bu camida..

Hakanı acayip istiyorum ya bu arada forumda kilitli maçlarda falan bir şey yapamaz diyenleri gördüm dün hakan kilitli maç çözme uzmanı, inter'in tek bir tane isabetli şut bile çekemediği 11 kişinin defansda beklediği bir lazio maçında mermi atıp kaleciyle beraber topu soktu içeri öyle bir herif hakan cağ atlatır bize. Serie a'da maç çözen adam bu ligi hoplatır.

Geri
Üst Alt