Salih Babalık
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2012
- 7.104
- 1.402
- 1.298
100m bonservis harcadığımız dönemde orta sahamız rotasyona uygun olmazsa ne anladım ben o bütçeden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şartlarda doğruysa almayan yönetim istifa etsin.
Geri 4lüde hala eksiklik var, Avrupa için. Singo sağ bek kabul etsen, sol stoper apo sırıtır; Singo stoper olsa, Sallai sağ bekte sırıtır ŞLde.Ben de aynı fikirdeyim. Ayrıca tüm takımı buna göre kurduk neredeyse. Sonunda istediği geri 4lüye de kavuştu sayılır.
Bakalım Okan Hoca'nın ligde üstünlüğü zaten kanıtlandı. Hem Jesus hem Mourinho Fbsini Kadıköyde oyun ve skor olarak sahadan sildi. Artık Avrupa'da Bayern-Tothennam maçlarında gördüğümüz enerjisi 90dkya yayılı ve gerektiğinde oyunu soğutabilecek bir takım çıkarabilecek mi?
ŞL onun için ligden çok ama çok daha önemli bu sene ve ilk 24 gelmemesi başarısızlık olacaktır.
İsmail yk cankan familyasından hiç bir topçu gelmemeliZeki Çelik ismi hiç geçmiyor, Kaan Ayhan'ın pozisyonlarında oynuyor diye girmiyorsak hata yapıyoruz bence neticede Zeki önce Fransa sonra İtalya'da düzenli olarak oynayan sakatlık sorunu olmayan bir adam.
Sağ bek ve muhtemelen oyun içerisinde sık sık deneyeceğimiz 3'lü savunma düzeninde sağ stoper bölgesini kapatacak Galatasaraylı bir oyuncu.
Sözleşmeside 2026'da bitiyor. 2-4 arası bonservis isterler diye düşünüyorum.
Sağ bek Singo ama arkası Sallai düşünüyorsak çok sıkıntı yaşarız zira önde eksiliyoruz bu sefer. Sallai oranın 3. alternatifi olmalı.