GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 102

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,3K
Sayfa
102/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Hollanda ligi galiba yarın bitiriyor dönemi. Eğer Ziyech’i getirmezse Ajax, Tottenham’da ilgileniyor. Ziyech Tottenham yaparsa Moura 3./4. Yedeğe düşüyor.
moura'yı hazırlık dönemi sağ kanat beke ikna etmeye çalışıyor conte diyorlardı. hücumda düşünmüyordu. zaten 4 maçın ikisinde toplam 12 dk oynatmış bunun göstergesi. çok zor transfer değil kanımca

Tmm cumhuriyet altinini hakettin objektif Bey

8071.jpg

Bu Icardi mevzusu isim olarak güzel ama profil olarak doğru mu emin olamıyorum. Çok hantal geliyor bana oyunu.

Değil zaten. Bas bas bağırıyorum burada İcardi bize uymaz diye. İlla geldikten 3-5 maç sonra mı anlayacağız bunu?

Weghorst, Gomis, Cornelius, Sörloth, Mario Gomez gibi örnekler varken hâlâ İcardi peşinde koşmak biraz saçma geliyor bana.

Son düzenleme:
Şu karmaşanın arasından bi Bamba Dieng çekersek efsane olur.

rcsa-goal.gif

Çok net lazım olan adam..Marsilya neden düşünmüyor bilmiyorum ama bize rakibin içinden geçecek bu tarz adamlar lazım.Dieng bildiğim kadarıyla kanat olarak bile oynar.yaşı genç süper olur.icardiyle birlikde gelsin işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

trabzon maçında mertensin yunusla paslaşması sonrası solunda koşu yapan keremi araması ama keremin olmaması türk futbolcularından neden bi bok olmadıgının en güzel göstergesiydi

kerem avrupa hayali kuruyorsa o pozisyondaki mallıgı oturup defalarca izlemeli
Yav keremi geriye çektiler orada boş koşuda kereme 2 tur bindirebilecek pva'yı koşturacaktık. Sırf bölgesi ofans diye defans çizgisinin oradan hayvan gibi koşmasını bekleyip oyunculara sizden bir bok olmaz demek de abes kaçıyor yani.
Çocuk frikik çalışırken tek başına tüm ofans yükü çekip 30 gole direkt yada en direkt etki ederken tüm Avrupa inlesin süper yıldızdı bir koşu atamadı diye boktan mı oldu şimdi.
Burada taktik ne ne isteniyor ona bakılmalı. Aynı pas kereme atılsa o pozisyon golle sonuçlanıyorken 2'ye bir atak yaparken 3. adama ihtiyaç duyup maçın ortasında 60 metre sprint attırmak pek akıllıca hamle sayılmaz.
60 metre demişim ama kerem bizim defansın önünde minimum 80 metre sprint atması bekleniyor.

Son düzenleme:
Abi bence gerekirse hiç kimse gelmesin ama 2 tane kanat gelsin bugün tutmadigimiz Sefer bile iş yapar Galatasaray'ın forvetleri beslenmiyor. Gomis'in attığı goller kişisel beceri Icardi de gelse en fazla olacak olan o ama kanatlarımız çok zayıf kaldı maalesef oraya yatırım yapmalıyız kiralık vs bir şekilde çözmek lazım ve genç filan değil net isim gerekirse Okan oynasın kaç tane top geliyor zaten kaleye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt