Şükrü Erden
Baba Gündüz
erden ağabeyle belki
SemihMelih Donmez
erden beyin sıkı çalıştığından şüphemiz yokerden ağabeyle belki
Batshuayi bence reis o alternatif yavIcardi olmazsa plan b vardır umarım
Bu çöpte ortada kalacak bu gidişleWolverhampton Denayer ile görüşüyormuş.
Giresun maçındaki Akbaba’nın p6 pozisyonunun net yavaşlatılmış görüntüsünü maçtan sonra twitter’daki editçilerden gördüm ben mesela, adamin ayakkabisi çıktı ayağına bastılar, hic net açıdan yavaşlatılmış şekilde göremedik
Ayni şekilde trabzon maçında Sefer’in çektiği şut trabzonlunun elinden dönüyor onu da 1 kere ekrana getirdiler maç içerisinde emin olamadim
Trabzon’un bir pozisyonu vardi Nelsson ile Abdül’ün arasina girmisti biri, p6 ile alakasi yoktu 5-6 kere tekrarini gösterdiler mesela
Bu tarz eleştirilere pek giren biri degilim ama net olarak ufak ufak sinsilikler dönüyor enteresan bir şekilde
konya ilginç biçimde hiç duyulmadık adamlardan iyi topçular çıkarıyor. yalnız bi eksikleri var bence, kanatlarda hızlı bi isim hiç yok. sürekli pozisyon oyunu oynayamazsınCalvo'yu izlediğim maçlar içinde hep dikkat ettiğim hızlı düşünerek pas vermesi ayağı da o yönden iyi.Konyaspor güzel bi stoper yakalamış..
kanka bu sezondan hiç heyecanım yok, çok sıkıcı oluyor avrupasız sezonlar. ulan torrent konfreansa bile sokamadın yagalatasaray her sezon avrupada olmalı. tek kulvarda ligi götürürüz falan boş iş. avrupada oynamadığımız her sezon boş geçiyormuş gibi hissediyorum.
Yabancı Kuralı'ndan dolayı Halil Akbunar'ı alırlar diye düşünüyodum knk.İlhan hocayla da iyi anlaşan birisi..konya ilginç biçimde hiç duyulmadık adamlardan iyi topçular çıkarıyor. yalnız bi eksikleri var bence, kanatlarda hızlı bi isim hiç yok. sürekli pozisyon oyunu oynayamazsın
westerloya gitti halilYabancı Kuralı'ndan dolayı Halil Akbunar'ı alırlar diye düşünüyodum knk.İlhan hocayla da iyi anlaşan birisi..
Biliyom da almadılar alsalar iyi olurdu Konyaspor için..westerloya gitti halil
transferler istedikleri gibi gitmedi sanırım. iyi bi forvet de alacaklardı olmadı. ikpeazumudur nedir onu nereden buldularsa gülmekten öldüm videosunu izleyinceYabancı Kuralı'ndan dolayı Halil Akbunar'ı alırlar diye düşünüyodum knk.İlhan hocayla da iyi anlaşan birisi..