GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 103

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,9K
Sayfa
103/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B planı
1661862825788.webp

Giresun maçındaki Akbaba’nın p6 pozisyonunun net yavaşlatılmış görüntüsünü maçtan sonra twitter’daki editçilerden gördüm ben mesela, adamin ayakkabisi çıktı ayağına bastılar, hic net açıdan yavaşlatılmış şekilde göremedik

Ayni şekilde trabzon maçında Sefer’in çektiği şut trabzonlunun elinden dönüyor onu da 1 kere ekrana getirdiler maç içerisinde emin olamadim

Trabzon’un bir pozisyonu vardi Nelsson ile Abdül’ün arasina girmisti biri, p6 ile alakasi yoktu 5-6 kere tekrarini gösterdiler mesela

Bu tarz eleştirilere pek giren biri degilim ama net olarak ufak ufak sinsilikler dönüyor enteresan bir şekilde

Bu klübü senelerdir savunmadı sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticiler.hiçbirşeyi göremediker sözde Galatasaraylı oldukları için.Bizim şu başınıza gelenler fbjknin başına gelse adamlar deli gibi savunurlardı.Adamlara bu yönden gıpda ile bakıyorum.Bu yönetimde erden tümur falan var diyoruz ama ortalıkda görünmüyor.Hadi adam yoğun.Ya diğer yöneticilerr nerede.Bunlarından geçmişdekilerden farkı yok.Sen istediğin kadar transfer yap bu gibi durumlarda gerektiğinde hemen tepkiye koymassan geçmişdeki yönetimlerden hiçbir farkın kalmaz.

Ulan çokmu zor şu şerefsizlikleri bir taraftar gibi görüp tepkisini verecek yönetci bulmak.ulan gına geldi senelerdir bu sözde kukla gibi hiçbirhalta yaramayan sözde Galatasaraylı yöneticilerinden..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt