GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 129

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,3K
Sayfa
129/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon maçından hemen sonra burada bir arkadaş yazmıştı. Twitter’da görmüş ve “Yönetim İcardi’yi, Okan Hoca Shamar’ı istiyor” diye bir şey okumuş.

Bu haber hiç ilgi çekmedi burada. Belki çok salakça duruyor evet ama yönetimin sürekli yıldız peşinde koşması, Okan hocanın ise daha ihtiyacımız olan bir profil olması nedeniyle Shamar’ı istemesi bana mantıksız gelmedi. Ne diyorsunuz böyle bir fikir ayrılığı oluşmuş olabilir mi?
Inandiriciligi yuksek oluyor aksini de kanitlamasi imkansiz oluyor diye bu sekil salliyorlar iste renktas. Ciddiye almaya gerek yok kaynak ciddi olmadigi muddetce. Oyle bir sey olsa hoca ima eder zaten, ancak Icardi gibi transferler Galatasaray'da hocaya hic sorulmadan yapilmistir tarihimiz boyunca

Arkadaşlar insanlara fbli damgası yapıştırmadan önce bildirin 2 gündür aynı tantana devam ediyor. forumdaki herkes üye olurken araştırılıyor güvenlik soruşturması yürütülüyor. Yorumlarını begenmediginiz üyeleri yoksayabilirsiniz

Screenshot_1.webp

DÖ: "Takımımız gayet iyi, son maçları izlediniz. Kısa sürede uyum tamamlanacaktır, bazı bölgelerde uyum sorunu gördük. Bazı eksiklerimiz var orayı da tamamlayınca şampiyon olacağız. Mayıslar Galatasaray'ındır."

İdeal onbir:

Muslera = Altay

Dubois = Samuel
Nelsson > Perez
Abdül = Szalai
Pva = Ferdi

Torreira > Arao
Sergio > Zajc

Yunus > EMor
Mertens = Pedro
Kerem > King

Sefer < Valencia

Yedekler:

OkanK. > İCE

Boey > Sangare
Luyindama > Henrique/Lemos
Emin < Serdar Aziz
Kazımcan < Alioski

Midtsjo = Crespo
Berkan = MHY

BAY < Rossi/Bruma
Emre Kılınç > Burak Kapacak

Akbaba < Lincoln/Arda/King

Gomis > Serdar Dursun
dübürü osayi denen çöple bir tutman beni şoka uğrattı renktaş ayrıca pedroya mertens mi pedro mu desen mertens der

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt