Yok değiliz. Üstüne Ronaldo-De Bruyne'de olursa şükela olur.
Inandiriciligi yuksek oluyor aksini de kanitlamasi imkansiz oluyor diye bu sekil salliyorlar iste renktas. Ciddiye almaya gerek yok kaynak ciddi olmadigi muddetce. Oyle bir sey olsa hoca ima eder zaten, ancak Icardi gibi transferler Galatasaray'da hocaya hic sorulmadan yapilmistir tarihimiz boyuncaTrabzon maçından hemen sonra burada bir arkadaş yazmıştı. Twitter’da görmüş ve “Yönetim İcardi’yi, Okan Hoca Shamar’ı istiyor” diye bir şey okumuş.
Bu haber hiç ilgi çekmedi burada. Belki çok salakça duruyor evet ama yönetimin sürekli yıldız peşinde koşması, Okan hocanın ise daha ihtiyacımız olan bir profil olması nedeniyle Shamar’ı istemesi bana mantıksız gelmedi. Ne diyorsunuz böyle bir fikir ayrılığı oluşmuş olabilir mi?
Basaksehir, menajerler hatrı sayılır dostlar, iş adamları çok etkili olur bu transferde
Bu adam Galatasaraylı değil mi? Fenere gitmez sanirim.
Bence uefaya şikayet etsen kazanırsın. Yani senin gerizekalılığını niye kulüp ödemek zorunda olsun ki.Deveye diken insana s...en yaraniyor
sende ayrı bi arkadaşsın gercekten.tuhaf
Sadece bu ikisi alınıp kapanırsa transfer, stoper ve sol bek olmadan anlamında sorulmus bir soru.Yok değiliz. Üstüne Ronaldo-De Bruyne'de olursa şükela olur.
ben uranüsten neptünden haber getirmem kardeşimsende ayrı bi arkadaşsın gercekten.tuhaf
dübürü osayi denen çöple bir tutman beni şoka uğrattı renktaş ayrıca pedroya mertens mi pedro mu desen mertens derİdeal onbir:
Muslera = Altay
Dubois = Samuel
Nelsson > Perez
Abdül = Szalai
Pva = Ferdi
Torreira > Arao
Sergio > Zajc
Yunus > EMor
Mertens = Pedro
Kerem > King
Sefer < Valencia
Yedekler:
OkanK. > İCE
Boey > Sangare
Luyindama > Henrique/Lemos
Emin < Serdar Aziz
Kazımcan < Alioski
Midtsjo = Crespo
Berkan = MHY
BAY < Rossi/Bruma
Emre Kılınç > Burak Kapacak
Akbaba < Lincoln/Arda/King
Gomis > Serdar Dursun
Takımın en çok sahipsiz top kazanan oyuncusu, 2 top kapmadan daha fazla top kaptı. İlk 2 hafta için olabilir ama fizik olarakta her maç üstüne koyuyor ve savunmada ciddi bir sıkıntı yaratmıyor. Bence 1 oyuncuya taktı mı takıyor insanlar.