GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 140

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,4K
Sayfa
140/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jxku544rfvk91.jpg

Bjk maçında tarihi bir farktan kurtulmuştuk. GS-Bjk derbi tarihinde buna benzer tek bir maç yoktur. Öyle rezil bir maçtı.
Tjknin gol beklentisi 5ti, derbi tarihinde yoktur bu seviye, 30 şut falan çekmişlerdi. 6-0 dahil tarihte o maçla yarışacak maç yok; belki 2006daki 4-0lık maç olabilir.

Şut idmanı yaptılar kalemizde.

Dun biraz bir seyler okudum bu konuda. Cok ciddi bir iddiaya benzemiyor tuttuklari bir temizlikci para yolmak ve unlu olmak icin ugrasiyor gibi geldi bana ama tabii devam eden yargi sureci varmis. Tahminimce kovid surecinde bunlar Milan'dan Paris'e gecince bu kadinla ilgilenmemis, gocmenlik dosyalarini halletmemis ya da mahsur birakmis olabilirler. Bir sekilde mahkeme disinda settle ederler. Zaten davaci taraf isi medyaya tasidigina gore davadan beklentileri kalmamis demektir.

Bu arada bunlari karistirirken karsima ilginc komik bir iki hikaye cikti. Birincisi, Icardi kiz kardesiyle gorusmuyormus cunku kiz kardesiyle Wanda kavga etmisler :asd: Kiz kardesi de Wanda gibi bir tip sanirsam, Arjantin Survivor'ina falan katilmis.

Daha degisik olani, Icardi zamaninda bir deplasmanda macta kotu oynamis Inter de kaybetmis maci. Mac sonunda takimin kaptani Icardi yaninda ikinci kaptan Guarin ile Inter taraftarlarinin oldugu bolume gidip ozur dilemek ve formasini vermek istemis, Inter'in ultra taraftar grubundaki adamlar buna kufredip formayi geri firlatmislar. Bu da o taraftarlara kufredip uzerlerine yurumus, kavgayi Guarin engellemis. Sonrasinda Icardi biyografisinde bu olaydan bahsetmis ve demis ki: "Ben Arjantin'in oyle gettolarinda buyudum ki bu tip ultra taraftarmis vs. bana viz gelir tiris gecer. Arjantin'deki mahallemden 100 tane adam getiririm buraya o ultralarin hepsini rahatlikla sorun yasamadan oldururler." Tabii bu olay hos karsilanmamis hatta birkac gunlugune kaptanligindan olmus. Sonra biyografiyi yeniden basmislar o kisim olmadan. Yani Icardi - Inter taraftari kavgasi taa o doneme gidiyormus, Wanda menajerligini yapmaya baslamadan once boyle bir vukuat olmus.

Aradığımız bi tip oyuncu reis ama öyle temaslı oyundan kaçtığı falan yok.Bu sene transferden kafası karışıktı ondan düzgün oynayamadı Lig'de ve diğer Avrupa Maçları'nda ama geçen sene ve ondan önceki senelerde izlediğim maçlarda konsantrasyonu yerindeydi ve etkili oynuyodu.Hatta geçen sene özelinde Marcao ile beraber Uefa Avrupa Ligi'nde hep en iyi ilk 11'ine giriyodu..
Eline emeğine sağlık renktaş

Umarım dediğin gibi olur

Gelir ve çok etkili oynar

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt