Can Karabacak
Ulubatlı Souness
içerde konyayı 1-0 yendiğimiz maçta bundan en az 5 kat daha rezildikBjk maçında tarihi bir farktan kurtulmuştuk. GS-Bjk derbi tarihinde buna benzer tek bir maç yoktur. Öyle rezil bir maçtı.
içerde konyayı 1-0 yendiğimiz maçta bundan en az 5 kat daha rezildikBjk maçında tarihi bir farktan kurtulmuştuk. GS-Bjk derbi tarihinde buna benzer tek bir maç yoktur. Öyle rezil bir maçtı.

Tjknin gol beklentisi 5ti, derbi tarihinde yoktur bu seviye, 30 şut falan çekmişlerdi. 6-0 dahil tarihte o maçla yarışacak maç yok; belki 2006daki 4-0lık maç olabilir.Bjk maçında tarihi bir farktan kurtulmuştuk. GS-Bjk derbi tarihinde buna benzer tek bir maç yoktur. Öyle rezil bir maçtı.
oyuncunun tipi geçtim ismi benim teknik 0 diyor, öyle mi?Ekli dosyayı görüntüle 175800
Maçı izlerken baya beğendim, bu çocuktan olur.
Bakwa da topu sürüşünden topçu olduğu belli
Hayır, deli gibi top sürüyoroyuncunun tipi geçtim ismi benim teknik 0 diyor, öyle mi?
Dun biraz bir seyler okudum bu konuda. Cok ciddi bir iddiaya benzemiyor tuttuklari bir temizlikci para yolmak ve unlu olmak icin ugrasiyor gibi geldi bana ama tabii devam eden yargi sureci varmis. Tahminimce kovid surecinde bunlar Milan'dan Paris'e gecince bu kadinla ilgilenmemis, gocmenlik dosyalarini halletmemis ya da mahsur birakmis olabilirler. Bir sekilde mahkeme disinda settle ederler. Zaten davaci taraf isi medyaya tasidigina gore davadan beklentileri kalmamis demektir.
Kiz kardesi de Wanda gibi bir tip sanirsam, Arjantin Survivor'ina falan katilmis.
Eline emeğine sağlık renktaşAradığımız bi tip oyuncu reis ama öyle temaslı oyundan kaçtığı falan yok.Bu sene transferden kafası karışıktı ondan düzgün oynayamadı Lig'de ve diğer Avrupa Maçları'nda ama geçen sene ve ondan önceki senelerde izlediğim maçlarda konsantrasyonu yerindeydi ve etkili oynuyodu.Hatta geçen sene özelinde Marcao ile beraber Uefa Avrupa Ligi'nde hep en iyi ilk 11'ine giriyodu..
Acikcasi geldigindeki havayi dagitmak icin nesteri vurmasi gerekiyordu. Yine de ornegin Dembele'yi kazanmak icin baya israrci olduXavi baya takıntılı bir hoca oldu bir adamı sildiyse bir daha kadroya bile almıyor
Yarın olması lazım.Deadline day ne zaman