hesap kitap yaparak açtım nöbet ort 1 hafta sürüyor tabi kolpayı azaltırsak. haftaya salıya dek de hamleler elbet gelecektir 

Ha?hayri cund nöbeti dogru tarihte actı.2.kraliyet yıldızı mührü tasıyo nöbet kanında
şöyle bir şey olmuştuEmre transferleri kivamina getirdi, Murat birden ortaya cikip nöbeti kapti.
Bende böyle duşunuyorum. Pazartesi en az 1yeni transfer tribunden taraftarlari selamlar. Umarim ihtiyacimiz olan transferler gelirCumaya kadar transfer açıklanmaz.
Pazartesi tribünde 2 yeni oyuncumuz olur.
Kalan 2 de sonradan gelir.
:crushed:
Çok garip bir gündü, kimse ne olduğunu anlamadıEmre transferleri kivamina getirdi, Murat birden ortaya cikip nöbeti kapti.
Emre yine kıvama getirsin, bu nöbetin üstüne çökmeli acilDuyum mu tahmin mi Keramettin admirimCumaya kadar transfer açıklanmaz.
Pazartesi tribünde 2 yeni oyuncumuz olur.
Kalan 2 de sonradan gelir.
Tahmin reisDuyum mu tahmin mi Keramettin admirim
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2. kraliyet mührüüüüüüühayri cund nöbeti dogru tarihte actı.2.kraliyet yıldızı mührü tasıyo nöbet kanında
hayri cund'da mavi kan olabilir mi?hayri cund nöbeti dogru tarihte actı.2.kraliyet yıldızı mührü tasıyo nöbet kanında
Bunun 1 bedeli olmalı.mertensle toreira uçaktayken konuyu 8200de kapayıp yeni nöbet açan MURHANI unutmak mümkün mü
Abdülkerim olmasa yerli kuralı bizim için baya sıkıntı olacaktı.Aynen üstat temel problem kanat, onu çözsek bence de gerisi gelecek. Bir de malum çok uyumsuzuz, aşırı hissediliyor bu durum sahada.
Abdülkerim konusunda da bence iyi başladı, en önemlisi işinde gücünde bir adam, taraftara oynamıyor, şov yapmıyor, haddini bilerek oynuyor malum pozisyon dışında. Akerim'i almadığımız senaryoda zaten yerli konusunda neler yaşardık kestiremiyorum o yüzden kıymetini bilmek gerek bu sezon.
Konya yerine de iyi adam almış bu arada, dün çok iyidi o sol stoper de.
Konya'nın Avrupadan elenişi kötü oldu.2. değil 2 olacakmış o

Henüz nöbetin 3'te biri bile geride kalmadı. Nöbetin sonlarına doğru bombalar patlayacaktır. Ancak hareket başladığında 10 dakikada 50 sayfa ilerleyeceği için bu işin kaymadığını ne yazık ki HC değil TN20'yi açan admin arkadaşımız yiyecek gibi.