GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 144

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,4K
Sayfa
144/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz nöbetin 3'te biri bile geride kalmadı. Nöbetin sonlarına doğru bombalar patlayacaktır. Ancak hareket başladığında 10 dakikada 50 sayfa ilerleyeceği için bu işin kaymadığını ne yazık ki HC değil TN20'yi açan admin arkadaşımız yiyecek gibi.

0B14E90B-7A1E-4FA6-BBAE-AF2298854623.webp
TN19 açıldığından beri ben

Ekli dosyayı görüntüle 175806

Aynen üstat temel problem kanat, onu çözsek bence de gerisi gelecek. Bir de malum çok uyumsuzuz, aşırı hissediliyor bu durum sahada.

Abdülkerim konusunda da bence iyi başladı, en önemlisi işinde gücünde bir adam, taraftara oynamıyor, şov yapmıyor, haddini bilerek oynuyor malum pozisyon dışında. Akerim'i almadığımız senaryoda zaten yerli konusunda neler yaşardık kestiremiyorum o yüzden kıymetini bilmek gerek bu sezon.

Konya yerine de iyi adam almış bu arada, dün çok iyidi o sol stoper de.
Abdülkerim olmasa yerli kuralı bizim için baya sıkıntı olacaktı.

Francisco Calvo, neredeyse konuştuğum herkes çok beğendi. Baya sağlam stoper, Marcao'nun biraz daha ayağı yere sağlam basanı ama daha az agresifi. Hava toplarında da iyi görünüyor. Sehicle görüştüm geçen o da çok iyi stoper aldık diyor :) Konya'nın Avrupadan elenişi kötü oldu.

Bakalım kalan bölgelere hangi oyuncular alacağız, bir tane kaliteli Türk alabilirsek elimiz çok kuvvetlenir. Cengiz, Çağlar ayarında ama çok çok zor tabi.

Henüz nöbetin 3'te biri bile geride kalmadı. Nöbetin sonlarına doğru bombalar patlayacaktır. Ancak hareket başladığında 10 dakikada 50 sayfa ilerleyeceği için bu işin kaymadığını ne yazık ki HC değil TN20'yi açan admin arkadaşımız yiyecek gibi.

ewt yaw o kısmı atladım lütfen herkes dışarı bir müddet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt