GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 18

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,3K
Sayfa
18/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonu 8 eylülde bitiyormuş. Ligin 5. haftası 5 eylülde 6. haftası ise 11 eylülde. Yani 6 haftalık süreci boş geçmiş olacak yeni gelecek adamlar. Ne anladım böyle planlamadan ben. Bari 5. haftaya yetişselerdi.

Pva dahil butun oyunculara gerrksiz yuklendigimizi dusumuyorum artik. Burada tek elestirim fotvette kacan basit goller olabilir ona katilirim. Sefer alisamadi gibi ancak ilerleyen zamanlarda o da sasirtacak bizi.

Cogu oyuncuyu taktiksel olarak dogru kullanamiyoruz. Okandan ekstra bir dokunus bekliyorum olmuyor.
Gecen sene yunusun nasil oynadigi da keremin nasil oynayip neler yaptigi da ortada.
Keremin onune atip kosturmuyoruz bunu hep yunus tarafindan deniyoruz.
Psikolojik olarak bazi oyuncularin bir dokunusa ihtiyaci var o da suan yok.
Tac antrenoru falan alacagiz diye şov yaptilar o yine yok.
Kornerlerde abrulkerim hep karambol icerisinde oysa gecen sene bu herif kale direklerinin yakinlarinda konumlanip kac tane korner atti. Mevcut korner yapisiyla kafayla gol atabilme ihtimalimiz net yok. 3 kisi araeina 2 kisi sokup sert bir kafa vuramazsin. Hareketli degiliz orada çünkü.
Benim için oyuncu bazında sorun yok heriflerin yuzunden hayvani yorgunluk akıyor gücleri neredeyse yetmiyor.

Uzun vadede bu yüklemeler okey ama sıkışık takvimde işler bu arada bir dunya kupasi boşluğu varken bu yapılanlar kasim ayinda boşa çıkabilir. Bu dönem biraz terim style hafif tempoya geçmek gerekiyor. O yüklemeyi 1 aylik boslukta d.k oynamayan oyunculara yaparsan ligin ikinci devresi vurur geçersin.

Seferovic şu ana kadar 2019 model Mitrovic gibi oynuyor.

İkisi de Benfica yaptı bu arada.

Ama fazlasını yapar diyorum bende, o kadar da değil.

Cavani 2 yıllığına Valencia'da :D Bu transferde sürekli Valencia ile Villarreal birbirlerine transfer çalımı atıp durdular :D Oyuncu sonunda istediği 2 yıllık sözleşmeyi almış onlar hep 1+1 yıllık sözleşme teklif ediyodu yav :D

Erden bey nerelerde adamın yüzünü kura cekiminde gördük sonra yine yok enazindan bir basın sözcüsü filan olsun iletişim denilen şeyi beceremeyen ender kuluplerdeniz hemde yıllardır böyle bu

Bireysel saçma bir hata yüzünden 1 gol yedik 4 maçta 1 gol yemek muazzam takım savunması gayet iyi duruyor ama bu seferde hücumda bir varlık gösteremiyoruz

Sol tarafta keremin yerine bi transfer şart
10 numara mevzusu zaten elzem
Santrafor konusunda seferoviç ile olmayacak sanırım net bir golcüye ihtiyacımız var

10 güne 3 net transfer sığdırabilecek miyiz bekleyip göreceğiz koca sezonun kaderi 10 gün içinde belli olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hücumda varlık gösteremiyoruz bence yanlış söylem özellikle Trabzon ve Ümraniye maçı için. Çünkü hücumda ciddi pozisyon bulduk bu 2 maçta o yüzden gayet varlık gösteriyoruz lakin bitiremiyoruz daha doğru bir açıklama olur.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bencede asiri yuklemeden kaynakli yorgunluklar var basta seferovic olmak uzere.anholt formsuz,kerem ekstra formsuz ama okanin bi oyun planinin olmamasi ve oliveirayi,yunusu ve keremi nasil kullanacagini bilmemesi asıl problem.zaten bu plansizlikla devam ederse kalmasi da zor okanin,biz destek olsakta faydasiz

Dün takımdaki futbolcuların bazı tiplerce takıntı yapıldığından bahsetmiştim , buyrun net bir örneği. Hayatında yaşadığın problemler ne ise bunu sürekli Kerem’e sövmekle çözemeyeceksin , uyandırayım. Seninki eleştiri falan değil bariz takıntı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın takıntı. Sezon sonu Kerem'e saydırdığında tekrar görüşürüz.

Ayrıca burada takımdaki eksik kişileri ve yönleri belirtmeyeceksek ve transfer konusunda da transfer edilmesi gereken bölgeyi konuşmayacaksak zaten bir anlamı yok. Vasat seviciliğinizi gidermeniz ve takıma bakış açınızı geliştirmeniz dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt