Serkan Gündüz
10 Numara!
Kerem yine zam mı istiyor ne oldu da bu kadar düştü
28 yaşına gelmiş mevkisiz vasatın teki. Kayseri'den Onur Bulut'u al daha iyi. Aynı yaştalar.Fb bizi Kaan Ayhan çöpünden kurtarıyomuş yav![]()
Onu da istemem reis.Savunma yönü çok zayıf olan bi sağ bek o bence..28 yaşına gelmiş mevkisiz vasatın teki. Kayseri'den Onur Bulut'u al daha iyi. Aynı yaştalar.
gitmek istiyordur belkiKerem yine zam mı istiyor ne oldu da bu kadar düştü
Kaan'a tercih ederim anlamında demiştim. Maaşı falan daha uygun olur. Yoksa ben de istemem.Onu da istemem reis.Savunma yönü çok zayıf olan bi sağ bek o bence..
Hücumda varlık gösteremiyoruz bence yanlış söylem özellikle Trabzon ve Ümraniye maçı için. Çünkü hücumda ciddi pozisyon bulduk bu 2 maçta o yüzden gayet varlık gösteriyoruz lakin bitiremiyoruz daha doğru bir açıklama olur.Bireysel saçma bir hata yüzünden 1 gol yedik 4 maçta 1 gol yemek muazzam takım savunması gayet iyi duruyor ama bu seferde hücumda bir varlık gösteremiyoruz
Sol tarafta keremin yerine bi transfer şart
10 numara mevzusu zaten elzem
Santrafor konusunda seferoviç ile olmayacak sanırım net bir golcüye ihtiyacımız var
10 güne 3 net transfer sığdırabilecek miyiz bekleyip göreceğiz koca sezonun kaderi 10 gün içinde belli olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kap alayımHayırlı uğurlu bereketli olsun
Haklısın takıntı. Sezon sonu Kerem'e saydırdığında tekrar görüşürüz.Dün takımdaki futbolcuların bazı tiplerce takıntı yapıldığından bahsetmiştim , buyrun net bir örneği. Hayatında yaşadığın problemler ne ise bunu sürekli Kerem’e sövmekle çözemeyeceksin , uyandırayım. Seninki eleştiri falan değil bariz takıntı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi