Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
Sociedad Sorloth'u açıklamış. Depay için Manu ve biz kaldık geriye sadece. Umarım teklif vermişizdir.
hocaları kadro sıkıntısına ragmen iyi işler cıkartıyo.Zaten kadrolarinda sadece 7 yabanci var , ligde bu kadar az yabanciyla kume dusme potasinda olacagi kesin eger kaliteli yabancilar almazlarsa.
manu:red:Sociedad Sorloth'u açıklamış. Depay için Manu ve biz kaldık geriye sadece. Umarım teklif vermişizdir.
Gayet de bu paralar normal hocam bunu kabul edelim artık. Kim Min Jae'nin o fiyatlara gitmesi falan da normal. Asıl normal olmayan Marcao'nun 12'ye gitmesi. Monchi kız kardeşini mi teklif ediyor bizimkilere ne yapıyor anlamıyorum ama masadan bir şekilde galip ayrılıyor. Nelsson'da olduğu gibi gereken parayı isteyince de bizden değil başka takımdan aşağı yukarı aynı paraları verip alıyor. Yani "Ucuza verecekseniz verin yoksa yüksekten verecekseniz farklı takıma yediririm o paraları ama size vermem" diye bir kural mı var kulüplerde anlamadım gitti.Bu paralar normal değil artık altinda cok acayip işler çıkarsa kimse şaşırmasın.
Brugge 20 milyon bir oyuncuya veriyor united ajaxa bir senede 200 milyon euro para gömüyor.
Saka gibi bir dönemden geçiyoruz bizim.oyuncuya da pustun biri geliyor 12 milyon euro veririm başka vermem diyor
Eleştiri ayrıdır. 2 sene önce herkes Kerem oynasın derken o günden beri eksiklerini söylüyorum.
Lakin defolsun gitsin demek, hakaret etmek, değersizleştirmek Galatasaray armasını taşıyan kimseye yapılmamalı. Oyuncu gider istediğini dersin ki bilerek oynamamazlık da yapmıyor, Kerem rol oyuncusu hiç olmadı bu yaşına kadar ve zorlanması doğal yine de dün 3 net pozisyonun içindeydi.
Onyekuru artı Sekidika o kadar para etmez. Onyedika tek vücutta bir topçuysa tanımıyorum.Onyedikayi 12mye satmislarsa helal olsun cidden...
bu futbolla her ikisine de ulasamayacagimiz icin, bizi pek ilgilendirmiyor.Sampiyonluk baraji 81 puan mi 84 puan mi olacak henuz hesaplayabilmis degilim. Yalniz kadromuz iki hedefe ulasmaktan da uzakta gorunuyor ne yazik ki
2 eylulde avrupa listesine alinmayanlari ayikliyacaz oylr gozukuyorSol kanat hedefleri Memphis, Hazard, Redmond ve Harit galiba
Sag kanat hedefleriyse U-21 hizli herifler
Santforda tum agirlik Icardi'ye verilmis gibi gorunmekte
Sol bek, yaratici orta saha ve stoper surecleri ise bunlarin bitiminden sonrasina birakilmis sanki
Evvela gerekli transferleri yapmak akabinde Ekim ayinda Luçe'yi yalvar yakar ikna etmek suretiyle yarisin favorisi bile oluruzbu futbolla her ikisine de ulasamayacagimiz icin, bizi pek ilgilendirmiyor.
İnşallah ya. Özellikle kışın ortaya çıkar öyleyse fiziksel kalitemiz. Halihazırda da pek kötü değiliz gerçi fizik olarak ama Seferovic falan acaba bu yüzden mi ayakta duramıyor diye de düşünmüyor değilim.biz hala yükleme mi yapıyoruz antrenmanlarda?
Zaten adamın olayı tersten yapmak aslında en kolayını yapıyor . Ronaldo Galatasaraya hayırlı olsun . Tutmazsa benide tersten tutturan diyebiliriz.oe:
Ertem Şener:
"Evander, Galatasaray'a hayırlı olsun.
İcardi, Galatasaray'a hayırlı olsun.
Sörloth, Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun."
Bir tanesini tersten tutturdu bakalim diger ikisi nolacak
new casper oliveiranın